Почетна / Фудбал / Супер лига

Ивезић: Увежбаним кретњама згазили Лале

Марко Ивезић, стрелац првог гола за Вождовац у победи над Војводином (3:1), сија након првенца
ФОТО: И. Веселинов

По повратку с новембарске репрезентативне паузе, вождовачким Змајевима је требало мало времена да се поново загреју. Да је тако, упркос тешком распореду, говорила су три везана пораза.

Празних шака белоцрвени редом су остајали против Пролетера (0:1), Партизана (0:3) и Црвене звезде (0:1), али су у сваком мечу остављали све бољи утисак, да би у уторак – експлодирали!

Сјајном игром су пост прекинули головима Марка Ивезића, Ивана Милосављевића и Николе Вујновића, односно великим тријумфом против четвртог тима лиге, Војводине – 3:1.

- Утакмица није била лака  на блиц се осврнуо Ивезић. Противник је био добар и у госте је дошао са одличном серијом. Истовремено, иза нас су биле три тешке утакмице и морали смо да победимо. Ни временски услови нису били идеални, али смо се снашли. Дали смо све од себе, били бољи ривал и на крају заслужено дошли до бодова.

Радо је прокоментарисао и свој првенац у дресу првог тима Вождовца. Након корнера Александра Станисављевића, искусног везног играча у улози двоструког асистента, лопту је са прве стативе захватио главом и закуцао у мрежу за 1:0.

- Не могу да опишем осећај, после првог гола у сениорском фудбалу. Знам да није главни посао штопера да даје голове, али је велика предност кадгод могу и као у мом случају постигну важан погодак за тим.

Све је било по плану.

- Имамо договорене и увежбане кретње, које подразумевају да приликом прекида одем напред. Нема сумње да је то и због висине – уз осмех је додао 192 центиметра високи момак, недељу дана након што је престао да буде тинејџер.

Закаснели рођендански поклон стигао је и као награда за фокус целе екипе.

Змајеве није успорио претходно поништени гол Александра Станисављевића (ВАР – игра руком), а исто тако играчи су остали концентрисани и након експресног изједначења.

Коначно, није се стало ни када је средином другог полувремена Милосављевић донео ново вођство од 2:1.

Све време, Београђани су нападали.

- Увек се трудимо да током утакмице, штагод се дешавало, останемо концентрисани и наставимо да играмо своју игру. То се више пута исплатило, као и сада.

Седма победа у сезони Вождовчане је вратила у горњи дом, на седмо место. Али и прекинула пост на домаћем терену, где се није славило још од 30. августа над Колубаром (2:0).

- Имали смо у међувремену неколико утакмица на којима смо можда били и бољи од ривала из горњег дела табеле, али нисмо успевали да их добијемо. Везали смо четири ремија на „крову”, али сад се за све вратило – истиче на крају, Ивезић

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
E Ivezić mlad momak al da zna kakvog je Vojvodina imala Ivezića 70tih.Kapiten Zvonko Ivezić jedan od najboljih napadača u YU tada kasnije u Sošou bio najbolji igrač francuske lige pored Platinija Žiresa i ostalih velikana. Vojvodina za sad nema takvih. Možda Kabić jednog dana ili Jovan Milošević. Mladom Ivezić želim da dostigne makar 20 posto igre znanja i karijere njegovog Legendarnog prezimenjaka Ivezića.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.