Почетна / Фудбал / Супер лига

Батак: Циљ је победа против ТСЦ-а

Фудбалери Радничког из Ниша гостоваће у понедељак екипи ТСЦ-а из Бачке Тополе, у мечу 19. кола Супер лиге Србије
ФОТО: Инстаграм/ФК Раднички Ниш

Тренер фудбалера Радничког из Ниша Радослав Батак рекао је данас да његова екипа жели да настави са добрим резултатима, као и да је циљ у наредној утакмици против ТСЦ-а победа.

- Урадили смо доста добрих ствари у претходном периоду, везали смо неколико квалитетних утакмица и желимо да наставимо са добрим резултатима. Наш циљ је победа. Играћемо нашу игру и трудићемо се да се наметнемо од првог минута. Услови за игру су тамо идеални и имамо све предуслове да пружимо једну добру партију и вратимо се у Ниш задовољни", рекао је Батак, пренео је клупски сајт.

Фудбалери Радничког из Ниша гостоваће у понедељак екипи ТСЦ-а из Бачке Тополе, у мечу 19. кола Супер лиге Србије.

Нишки тим заузима шесто место са 25 бодова, док је ТСЦ девети са три бода мање.

Раднички је уписао пет мечева без пораза у Супер лиги, а ТСЦ у последњих осам утакмица није остварио победу.

Тренер Радничког је додао да је тим поставио стандарде у игри последњих месец дана, као и да испод њих немају право да иду.

- Пред нама је захтевна утакмица и противник који је у лошој серији и који у последње време постиже резултате испод својих очекивања. У питању је изузетно организован клуб на свим нивоима, имају новог тренера и пробаће сигурно да нас на тој енегрији угрозе. ТСЦ има одличне појединце, темељно смо се припремили за њих и неће нас заварати ови њихови негативни резултати - рекао је он.

Шеф стручног штаба Радничког је рекао да неће моћи да рачуна на одбрамбеног играча Николу Вујадиновића, који се још увек није опоравио од повреде.

- Добре вести су да се враћа Лазар Арсић, након што је одрадио суспензију због жутих картона и да је Александар Ковачевић потпуно спреман, пошто је у последње време кубурио са повредема. Сви остали су на располагању и спремни су да играју - закључио је Батак.

Меч ТСЦ-а и Радничког из Ниша на програму је у понедељак од 18.00.

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.