Почетна / Фудбал / Супер лига

ЖУРНАЛ САЗНАЈЕ: Суспендовани Новица и Станислав Тончев

Дисциплинска комисија Фудбалског савеза Србије управо је суспендовала Новицу и Станислава Тончева!
ФОТОГРАФИЈЕ: Н. Неговановић

Против Новице Тончева, председника Региона Источна Србије и члана Извршног одбора ФСС, као и против његовог сина Станислава – председника Радника из Сурдулице, директор Заједнице клубова Супер и Прве лиге Србије поднео је дисциплинску пријаву на основу изјава арбитара са утакмице Радник – ТСЦ због неовлашћеног уласка у судијску свлачионицу између два полувремена.

Дисциплинска комисија у саставу Иван Николић – председник, Зоран Јанковић, потпредседник, Данило Ђаковић и Александар Грдинић, јуче је суспендовала Новицу и Станислава Тончева забрањујући вршење било којих функција и активности до доношења коначне одлуке.

Новица и Станислав Тончев до уторка – 7.- децембра треба да доставе писмене изјаве о прекршају који су направили.

Суспензија Новице и Станислава Тончева може да траје најдуже два месеца, а занимљиво је да се време под суспензијом урачунава у казну.

Уколико Новица и Станислав Тончев буду временски кажњени, неће моћи да учествују ни у једном од предстојећих изборних процеса.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

falkon
Kad macke nema misevi kolo vode. Ovo je sad borba miseva za poziciju...
007
Tako je Života al kad mislim na kabadahije to su svi bez obzira da li su czipovci iz naše Vojvodine ili Radnika Radnička oba Spartak Napretka i svih ostalih koji 30 godina koordinira rade isključivo za svoje džepove privilegije a ne u stvarnom interesu našeg fudbala i klubova
Trnina
To su zvezdini ljudi. Kakvi su oni takva je i Zvezda.
ntt
hoce li im se sada oduzeti bodovi osvojeni kod kuce?
Marko
Kada se pobuni juzna pruga ima ovi da isele iz FSS dok im UEFA stigne u pomoc nece znati sto im se desilo narocito tim dvousnicima iz Srbije..UEFA zna ko je Zvezda a ko je Partizan ali neznaju za juznu prugu...Ove kabadihije upravo su u FSS...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.