Почетна / Фудбал / Супер лига

Терзић: Нећу да променим презиме

Партизанов бисер и млади репрезентативац Србије одговарао на питања навијача
ФОТО: partizan.rs

Откровење на црно-белој страни Топчидерског брда ове сезоне је Никола Терзић. Дошао је тихо, без икакве помпе, али сјајним партијама у дресу Партизана завредео је више пажње. Крилни нападач се први пут показао на европском дебију против Сочија, кад је из корнера у 90. минуту у „трепавицу” погодио Александра Шћекића, чији је погодак одвео утакмицу у продужетке.

Терзић није дуго чекао на првенац, на другом мечу против Колубаре погодио је мету. У досадашњем делу сезоне уписао је четири гола и асистенцију.

- Кад сам стигао у Партизан, нисам одрадио припреме са тимом, тек сам почео да тренирам и да се уходавам у систем рада. Уследиле су припреме у Словенији које сам добро одрадио и тренер Станојевић ми је дао шансу у Новом Пазару. После дебија све је кренуло узлазном путањом, постигао сам првенац, асистирао код изједначујућег поготка против Сочија.

Да ли си задовољан минутажом у Партизану?

- Презадовољан сам минутажом у црно-белом дресу! Да ли би требало да играм више или не, стварно ми није битно, заиста сам задовољан колико играм.

Како ти се допада рад Александра Станојевића и какав је на тренингу?

- Рад шефа Станојевића је веома озбиљан, чему сведоче и резултати. Имамо само речи хвала за нашег тренера.

Да ли је захтевнији „ћале” или Станојевић?

- Ха, ха... тренер, наравно.

НИКАД У ЗВЕЗДУ!

Да ли би икада прешао у Црвену звезде кад би ти понудили дупло више новца него што имаш у клубу из Хумске?

- Нема тих пара за које бих прешао у Црвену Звезду!

Који ти је најдражи гол у дресу Парног ваљка?

- Првенац против Колубаре.

Гол у дербију или титула?

- Титула!

Ко ти је фудбалски узор?

- Лионел Меси.

Зашто носиш број 36 на дресу?

- Кад сам сазнао да ћу потписати за Партизан, седео сам са друштвом у кафићу и некако смо заједно одлучили баш за број 36.

Хоћеш ли икада променити презиме?

- Ха, ха.. нећу, очигледно.

Ко је тренутно најбољи играч Супер лиге?

- Рикардо Гомеш!

Како изгледа дан фудбалера?

- Ујутро имамо тренинг око 11, после тога одморимо у „Земунелу”, затим одемо на кафу и ручак, спавање и сутра све поново.

Да ли си некада желео да одустанеш од фудбала?

- Било је малих разочарања, али никада нисам желео да одустанем и сматрам да сам зато дошао до Партизана.

У ком иностраном клуб би волео да играш?

- Волео бих да једног дана заиграм у дресу Ливерпула или Барселоне.

Да ли си причао са Лазаром Марковићем о Редсима?

- Јесам, више питања сам му поставио у вези играча, о легендама као што је Стивен Џерард, него о самом клубу.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Marko
Jos jedna grobarska reklama nema para da predjem u Zvezdu kao da Zvezda nije srpski klub.Moguce da ga Zvezda nije htjela kada se ponudio kao mali ili mu je tata okoreli grobar..

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.