Почетна / Фудбал / Супер лига

Партизан раскинуо уговор са Сејдубом Сумом

Фудбалски клуб Партизан саопштио је да је раскинут уговор са досадашњим играчем тог клуба Сејдубом Сумом
ФОТО: М. Спасојевић

Након константног кршења клупске дисциплине од стране играча које је кулминирало неовлашћеним оглашавањем играча у јавности, клуб је донео одлуку да са играчем раскине професионални уговор. Партизан је институција изнад сваког појединца, а чврсто јединство свих структура у клубу доприноси да стручни штаб и играчи постижу одличне резултат”, наводи се у саопштењу.

Сума је у Партизан дошао 2017. године, а са клубом је у децембру 2019. године потписао нови трогодишњи уговор.

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Udbaš
Pametno, preterao je u svakom pogledu. Bez obzira na talenat i mogućnosti, koje si posedovao, to si toliko zloupotrbljavao, pre svega svojim nezalaganjem, svojom igrom, igram kad hoću, i koliko hoću. Baš si preterao, izašao si posle 15 min., na utakmici sa Santa Klarom, kao povređen a onda bez odobrenja otišao povređen u Afriku, i onda se vratio kao povređen,a onda se naprasno oporavio pred derbi !!! Da si iole imao mozga, mogao si da završiš u ligi petice, ali sa tim intelektualnim nivoom, teško i za našu ligu. Ti si se ponašao, kao da si Pele,Maradona,Mesi,. .. , i baš su te tolerisali do besvesti, stalno neki problem sa tobom, jednu utakmicu odigraš, boriš se,onda sledeće tri neozbiljno,vučeš se ko prebijen, muka gledati. Neznam kako te nije sramota od kolega, koji su većina igrali u mnogo većim klubovima u evropi nego što si ti, ti si iz Slovačke lige doveden,to je bio očigledno tvoj maximum. Ovo je bilo najbolje,pre svega za klub, a ti pokušaj negde sa svojom glavom, da se udeneš.
onako usput...
Zvezdo,šta čekaš?
moma52
Nesporno je da Suma zna fudbal,ali fudbalu malo daje.Ostaće upamćen po slanju Mekgvajera po burek i lomljenja kičme Degeneku i po još neka bravura,ali za ozbiljan fudbal i platu koju je imao ,to je nedovoljno.Siguran sam da je mogao da da više,ali na žalost,uvek ista priča,posle svake pauze se vraća sa zakašnjenjem ,izmišlja neke razloge,fizički totalno nespreman u igri neodgovoran(u svojim egzibicijama i nonšalancijom, gubi lopte na kritičnim mestima na terenu).U svakom slučaju ,želim mu sreću u nastavku karijere i pamtiću samo ono lepo što je pružio.Klub je dosta grešaka napravio sa njim,prvenstveno što ga nisu pustili da ode kada je bilo prilike da se nešto od uloženog vrati,međutim,ova uprava po ko zna je pala na ispitu.Da ima pravo nastupa u jesenjoj sezoni,verovatno bi ga Olimpija uzela,jer je Savo znao sa njim.
Odbojkaš
Zvezda da ga uzme odmah ako je pametna
Terzaaaaaaa
sta cekas breeee ? zovi odma to na "kaficu"

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.