Почетна / Фудбал / Супер лига

Терзић: Одлазим кад Звезда не буде шампион, дуг 35 милиона

Он је открио и да је Звездин дуг 35 милиона евра, али и додао да су сви који пишу о томе злонамерни јер није исто сада и 2014. године када је дуг износио 60 милиона
ФОТО: crvenazvezdafk.com

"Први пут кад не будемо шампиони одлазим. Ја сам човек који је најодговорнији за све у клубу, најзаслужнији кад уђемо у Лигу шампиона или Лигу Европе, али и највећи кривац за неуспех", рекао је генерални директор ФК Црвена звезда Звездан Терзић.

"Дакле, ако у мају не узмемо пету узастопну титулу неће бити крив Дејан Станковић, него ја. Ја сам довео њега, ја сам довео Катаија, Иванића, Борјана. Ако не будемо шампиони то ће значити да систем није функционисао, а ја сам онда највећи кривац". рекао је Терзић у јутарњем програму ТВ Прва.

Он је открио и да је Звездин дуг 35 милиона евра, али и додао да су сви који пишу о томе злонамерни јер није исто сада и 2014. године када је дуг износио 60 милиона, односно шест годишњих буџета, а сада је на нивоу једног буџета.

"Ти људи кад виде Звездин дуг као да се пробуде као медвед после зимског сна. И пробуде се у 2018. години када је Звезда у Лиги шампиона. Ово што смо урадили ће се изучавати на факултетима. Звезда је била мртав клуб када смо дошли и сада се прича о томе уместо о резултатима и како се Звезда као Феникс издигла из пепела", истакао је Терзић.

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ja
A neee, neces ti da odes dok lepo ne objasnis koliko smo para zaradili i kako je toliki dug. Crno na belo. Pa tek onda mozes. Drugi OFK nam ne treba.
Kajmani
A tajni računi?
Srbija ne u EU
Ode Terza u maju a dug ce biti bar 50 miliona
Jaka
Pa zar nije otisao pre par godina kada je dao neopozivu ostavku?
Slave
Nije tačno
Gasterbeiter
Znaci na kraju ove sezone...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.