Почетна / Фудбал / Супер лига

Инцидент после дуела у Крушевцу, непримерена реакција тренера Војводине

Напредак је са 2:0 савладао Новосађане
ФОТО: Твитер/ФК Напредак

После утакмице, шеф струке Напретка Милан Ђуричић је кренуо да пружи руку колеги са клупе Војводине, али успедила је непримерена реакција тренера Славољуба Ђорђевића, који се потом није појавио на конференцији за новинаре.

ПРОТЕСТ НАВИЈАЧА ВОЈВОДИНЕ

Пошто је Керкез подигао на 2:0, огласили су се навијачи Војводине. На удару су први били фудбалери, а потом се зачуло и „Управа напоље“!

После неколико минута, ипак су наставили да бодре играче, али није вредело...

- Господин Ђорђевић мора да научи да губи. Фудбал је игра победа и пораза и треба, када изгуби, да пружи руку колеги, а не да тражи не знам ни ја какве изговоре. Њему и стручном штабу, Војводини, желим све најбоље, али мора да научи да губи, јер у фудбалу победа није све. Ето, то је мој савет њему, а он како хоће – истакао је Милан Ђуричић.

У осврту на дешавања на терену, Напретков тренер је нагласио:

- До 35. минута однос у поседу је био 65:35 и имали смо вођство. У наставку, видела се жеља Војводине да преокрене, али сачекали смо их и из прекида дали гол. Све време смо контролисали утакмицу и заслужено победили.

РАНЂЕЛОВИЋ: ТЕЖАК ПОРАЗ

У одсуству Славољуба Ђорђевића, који је остао у свлачионици, пред новинаре је изашао помоћни тренер Војводине Предраг Ранђеловић:

- У почетку се нисмо адаптирали на терен, касније смо имали неке моменте, прекиде. У наставку, у периоду офанзиве, из првог корнера смо примили гол. Тежак пораз за нас. Остаје нам да радимо и надамо се најбољем.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

чика пера
Научио је да губи, још да научи да побеђује... Али, тешко...
Marko NS
Pravicemo mi Lalatovica od blata...
Braco
Jedan je , bio i ostao Lalatović. Mogu da pišu, omalovažavaju , ali su rezultati pokazali da je No 1.. Šta su mu radili , njemu i njegovom stručnom štabu ..a mnogo toga je Voša na čelu sa njima postigla...
Karlo Veliki
S obzirom da je drug Đorđević mlad trener, mislio sam da će doneti nešto novo u naš fudbal (brza igra, brza tranzicija, presing na zadnju liniju protivnika, stalna ofanziva)! Kad ono ćorak! Đorđević je ostao zarobljen u ’70, iz prošlog veka! Igra Vojvodine na ništa ne liči, a Voša ima desetak izvanrednih i veoma pogodnih igrača za savremeni fudbal. A, ja uporno tvrdim da su naši treneri najlošiji segment srpskog fudbala! Samo me živo interesuje da li će Saša Ilić, na klupi Čukaričkog doneti nešto novo?! Dao sam mu pet utakmica fore da se dokaže, a ako Čuka bude i tada igrala kao sinoć protiv Zvezde, onda je bolje za Sašu Ilića da potraži neki drugi posao, malo dalje od fudbala!
nemam pojma
Nekulturan, nadobudan, neskroman, to sigurno nije Vojvođanin!
007
I ja sam više puta i pre lalata rekao da Đumi koji je vrhunski trener i uz to Vojvodinaš Rumljanin trebalo da bude il trener il sportski direktor. Al džabe kad se neznalice pitaju. Ovaj će dobiti otkaz al zašto sad Đumi da napušta Napredak. Moguće je da Miodrag Kosanović bude trener i direktor popularno tim menadžer što znači da Ljube odlazi il da Ljube dovede našeg Vladimira Buača koji sa Spartakom igra odličan napadački fudbal
Dusan Dzigurski
Ja mislim da bi Ljupko Petrovic trebalo da se vrati na klupu Vojvodine, da ponovo uzmemo prvenstvo.
БмСу
Ма добићеш ти десет с луком а не Буача! Само Спартак!
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.