Почетна / Фудбал / Супер лига

Чукарички довео Јанковића из Вождовца и Чолића из Партизана

Алекса Јанковић и Никола Чолић потписали уговоре са Чукаричким Чукарички је наставио да јача играчки кадар
ФОТО: ФК Чукарички

У суботу су уговоре са тимом са Бановог брда потписала двојица младих играча, обојица играју на позицијама офанзивног везног, Алекса Јанковић и Никола Чолић.

- Што се Чукаричког тиче, са доласцима Јанковића и Чолића прелазни рок је готов. Шта смо хтели да доведемо, то смо и учинили. Обојица момака су показала велику жељу да обуку дрес нашег клуба. Чолић игра на све три позиције горе, бочно, предње и задњег везног, Јанковић и Кемпбел су бочни играчи, раније је на место левог бека дошао и Рогановић. Сад се чекају још само одласци из клуба – истакао је задовољство учињеним послом директор Чукаричког Владимир Матијашевић.

Јанковић је рођен 12. априла 2000. године у Пожаревцу, играо је за млађе категорије Партизана, а прошлу сезону провео је у дресу Вождовца, уједно је члан младе репрезентације Србије.

- Чукарички је показао интересовање да ме доведе, тако да нисам много размишљао кад је стигао позив. На мени је да покажем људима који су ме ангажовали да нису погрешили. Чекају нас припреме и контролне утакмице, убрзо и обавезе у европским такмичењима. Надам се да ће Чукарички поново изборити пласман на међународну сцену и да ћемо у Купу догурати што даље, зашто да и не освојимо трофеј – казао је Јанковић.

Чолић је рођен 17. августа 2002. године у Београду, такође је наступао за млађе категорије Партизана и Телеоптик, а у прошлој сезони је и дебитовао за први тим црно-белих. Чолић је омладински репрезентативац Србије.

- Дуго је већ постојала прича око Чукаричког, на крају је и реализован долазак. Желео бих најпре да се захвалим Управи клуба и шефу на указаном поверењу. На мени је да сада радим, да се трудим на тренинзима и да оправдам очекивања. Нисам први играч који је из Партизана дошао на Баново брдо, било је и одлазака у супротном правцу. Чукарички ће играти на три фронта, надам се да ћемо што даље догурати у Европи и да ће клуб најмање поновити резултате из прошле године – казао је Чолић.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

zero
Jankovic je brz kao vetar, Colic skoro isto. FKP je trebao da ih da na godinu dana i sada vrati. Njih dvojica su daleko mladji i jeftiniji, a borbeniji i perspektivniji od Lazara Markovica. U FKP postoji neko ko pusta talente u Cuku, Vozdovac i Spartak besplatno. Cudno a sve u privatne klubove. Zanimljivo da istrazne organe ove sumnjive radnje ne zanimaju.. Ko zna, mozda je i neko medju njima deo tog sistema?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.