Почетна / Фудбал / Супер лига

Суботичани узели бод у Новом Саду, сад су близу опстанка (ВИДЕО)

ТСЦ славио убедљив тријумф у Сурдулици који их је приближио петом месту
ФОТО: И. Веселинов

Спартак је у покрајинском окршају освојио важан бод у борби за опстанак против Војводине. Госте је у вођство довео Туфегџић у 13. минуту, али је Новосађанима изједначење донео Мркаић, голом у 75. минуту.

У Сурдулици, ТСЦ је био убедљив, тим из Бачке Тополе славио је тријумф головима Станојева, Тумбасевића и Лукића.

Семафор 37. кола Супер лиге Србије:
Радник – ТСЦ 0:3 (Станојев 54, Тумбасевић 79, Лукић 82)
Војводина – Спартак 1:1 (Мркаић 75 - Туфегџић 13)
ОФК Бачка – Црвена звезда 0:5 (Павков 15, Гаврић 26, 36, Петровић 32, Иванић 85)
Субота:
13,30: Инђија – Пролетер (НС)
13,30: Јавор – Чукарички
13,30: Металац – Нови Пазар
13,30: Напредак – Младост
13,30: Рад – Мачва
13,30: Златибор – Раднички (Ниш)
16,00: Партизан – Вождовац
Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Minja Subota
Jel se ovo navijači poštenog Napretka i prepoštenog Pazara javljaju?!?
Slaninar 100%
Uprva Voše i tzv. trener Voše, su sramota grada Novog Sada, odnosno FK Vojvodine. Legende kluba nam se zbog njihovog primitivizma, u grobu prevrću od sramote.
beli
Bod za 3 Radu
Alemao
Lalat prica sa reporterkom sa rukom u dzepu i pravi neke pokrete.
007
Lalat nije kod kuće. Našo je na današnji tužan dan za Vojvodinu da se pred kamerama udvara voditeljki. Dok je Buač dete Vojvodine ljudski iskreno i sa poštovanjem govorio o dobrom nesrećnom Kosanu. Lalat je na početku tek kurtoazni izjavio saučešće i ni reč više. A na preporuku Kosana ga je Vojvodina pre 2 godine vratila. Većina uprave je zalutala to je tačno al i on je odlutao isto tako

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.