Почетна / Фудбал / Супер лига

Раднички и Рад играли 2:2, ТСЦ срушио Јавор, наставља се борба за опстанак

Инђија је са 1:0 изгубила од Спартака у Суботици и наредне сезоне ће играти у другој лиги
ФОТО: М. Ивановић

Фудбалери Радничког и Рада играли су данас у Нишу нерешено 2:2 (Касалица 3, Гаврић 68. пенал - Шарић 8, Калуђеровић 50), у 36. колу Супер лиге Србије.

Тако је настављена борба за опстанак у највишем рангу српског фудбала.

Рад је остао у зони испадања, на 16. месту са 44 бода.

 

У зони испадања је и Нови Пазар са 45 бодова, док исти скор имају и Јавор и Раднички, који су два кола пре краја на местима које обезбеђују опстанак.

Јавор је са 2:1 поражен од ТСЦ-а у гостима (Зец 1, Антонић 30 - Танко 32).

Инђија је са 1:0 (Савковић 80) изгубила од Спартака у Суботици и наредне сезоне ће играти у другој лиги.

Поразе су забележили и претпоследња Мачва, резултатом 5:2 од Војводине (Адамовић 45, Ортиз 85 - Човић 6, 14, Зукић 33, Симић 73, Мркаић 75), као и последњепласирана Бачка, 3:0 од Металца (Крајишник 11, 81, Цветковић 43).

Коментари21
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Bcs Šabac
Zaboravili ste Srem iz Sremske Mitrovice, tu je Lalatović počeo, sećam ga se sa kup utakmice protiv Mačve u Šapcu.
Novi Sad
Veliki trener Lalatovic da bodove Radu 0:2 pa ih preuzima sledece sezone.Proslo kolo izvodi omladince sa Nisom nece da ih dobije a danas najbolju postavu protiv otpisane Macve. Tek sada vidim da je rukovodstvo Vojvodine bilo u pravu a ti si ponovo pokazao da si jedna velika NULA.
Janko
Odakle tebi to da preuzima Rad?! Ja kolko sam načuo ide u BORAC BANJALUKU TI izgleda veruješ mnogo novinama.. Lala kolko znam nigde nije dao izjavu.....
I u Kruševcu
Gde god je radio, rastao se na ružan način i od kluba i od navijača. I svuda je ostalo rasulo posle njega. Opasan degradator!
Прикажи још одговора
007
Šteta što je trener Mačve dao mladom golmanu da debituje protiv Vojvodine i momak se uplašio za isključenje. Trebo mu je dati u Inđiji ili pre pošto su ispali pre 5 kola. Vojvodina je dala 5 golova a mogla je još 5 i nikako nije smela primiti 2 sa igračem više. Ako rad ostane u ligi svi oštećeni klubovi a to će biti verovatno Javor i Novi Pazar da se žale Uefi i da ih ona izbaci. Pa eto i Žurnal je pogodio Radnički rad. Spartak ako da pobedu radu u Subotici isto da leti zajedno sa gajbetinom. Juče ste pogodili sve al ako je Đumi Kapelo podprdno onda je i Stankara Murinjo posprdno dao bod radu al se to malo cvika da se stavi na naslovnu stranu
Sale
A da se žale na Pazar-Proleter ili Pazar-Lucani?! A kad vas Javor pokrao kuknjava 3 dana!!! A Javoru dans Sudije nisu pomogle protiv TSC. I Proletera ...Pomogle Javoru protiv Spartaka i to su jedva dobili..Ti snimci isto treba slati UEFI jer se puno toga vidi....
Ma bre
Najveći nameštači su Napredak,Novi Pazar,i Mladost Lučani...treba ih procesuirati i vratiti 3 ranga ispod zbog sramote i štete nanete srpskom fudbalu.
Kole
Proleter i sad Lucane!!! A sudija vam pomogao protiv TSC A LUCANI sledeće kolo gube u Kruševcu....Pitanje je samo dal će Metalac da vas pusti ili Sudije da pomognu!!!
Saša
Baš tako!!!
Прикажи још одговора
v1ad
Nadam se da ce Radnicki i Novi Pazar da ostanu u ligi ako ni zbog cega drugog onda zbog toga sto su jedni od retkih klubova za koje njihovi navijaci primarno navijaju umesto za Zvezdu/Partizan a tek onda za lokalni klub. To ima jos Vojvodina i niko vise koliko znam.
NIŠ
Pozdrav od Meraklije
Poštovalac
I TSC,

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.