Почетна / Фудбал / Супер лига

Арапи зову Катаија, Звезда жели најбољег играча макар до краја квалификација

Евентуални пласман у Лигу шампиона отворио би руководству простор да уђе у такве финансијске аранжмане. Ипак, реалније је да се овог лета пресели у Емирате или Саудијску Арабију
ФОТО: ЕПА/Рона Вајс

Док чекају отварање шампањца и поглед усмеравају ка освајању дупле круне, чланови руководства Црвене звезде увелико морају да припремају и стратегију за наредни прелазни рок и појачавање тима пред квалификације за Лигу шампиона.

Идеја је да се задржи тим и додатно учини квалитетнијим ангажовањем Драговића и још једног шпица (могуће да дође Пријовић), али има послова и на које не могу да имају баш јак утицај и зависиће од околности. То се, пре свега, односи на останак Александра Катаија.

Уговор између Црвене звезде и најбољег у екипи важи до лета 2022. године, али уколико се појави понуда за играча из Азије која се не одбија, о чему се све гласније прича, људи из клуба неће бити у ситуацији да стопирају посао. Катаи је у два мaндата толико задужио клуб да је сасвим логично да се поступа по његовој вољи.

Наравно, актуелна је и опција да Катаи све планове веже за Црвену звезду и да крајем лета, по завршетку квалификација, потпише нови уговор по бољим финансијским условима.

Евентуални пласман у Лигу шампиона отворио би руководству простор да уђе у такве финансијске аранжмане. Ипак, реалније је да се овог лета пресели у Емирате или Саудијску Арабију.

Коментари26
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

WTF
"Катаи је у два мaндата толико задужио клуб да је сасвим логично да се поступа по његовој вољи." da li je ovo realno??? Kolkiko ljudi je zaduzilo blizance dobro imaju za caj predsjedniku ujutro.
Peta Zvezdina Zvezda gol iz kornera kroz usi
Ako daju 10 miliona evra mogu da ga vode, ali nikako za sicu.
hypatija
Znači, odlaze za sada trener Stanković, evo ga i Katai ode, Terza takođe (on ide u apsu) , i to sve znate nekoliko kola pre kraja prvenstva. A kakvo će vreme da bude za Uskrs ?
Marko
Novinari zasto pisete unapred dok sezona ne zavrsi nista time ne dobijate osim sto donosite nemir u kolektiv,ko vas placa za takve stvari volio bih znati..Daj malo dostojanstva kada zavrsi sezona javite se...
Peta Zvezdina Zvezda gol iz kornera kroz usi
Pokusavaju partizanu da spase sezonu da barem osvoji kup.
Želje
Pametno.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.