Почетна / Фудбал / Супер лига

Калуђеровић Вошин џелат, Напредак славио у Нишу

Фудбалери Радника победили су Бачку у гостима са 2:0
ФОТО: В. Марковић

Фудбалери Рада победили су на свом терену Војводину са 2:0 у утакмици 30. кола Супер лиге Србије.

Двоструки стрелац био је Андрија Калуђеровић, који је голове постигао у 48. минуту из једанаестерца и у 52. минуту.

Београдска екипа сада има 10 победа и 15. је на табели са 33 бода. Војводина је претрпела шести пораз и четврта је на табели са 60 бодова, бодом мање од трећепласираног Чукаричког.

 

Фудбалери Напретка победили су у Нишу домаћи Раднички са 2:1.

Напредак је повео у седмом минуту голом Алена Мелуновића из једанаестерца, а изједначио је, такође из једанаестерца, Ненад Гаврић у 62. минуту.

Победу Напретку обезбедио је Саша Марјановић поготком у 73. минуту.

Клуб из Крушевца има осам победа у првенству и заузима 16. место на табели са 32 бода. Раднички, који је претрпео трећи узастопни пораз, укупно 14. у лиги, заузима 10. место са 38 бодова.

 

Фудбалери Радника победили су на гостовању Бачку са 2:0.

Радник је повео у 37. минуту голом Николе Богдановског, а коначан резултат поставио је играч Бачке Марко Стојановић, који је постигао аутогол у 89. минуту.

Екипа из Сурдулице је остварила 14. победу у лиги и пета је на табели са 48 бодова, а Бачка је претрпела 20. пораз и последња је са 16 бодова.

 

Утакмице Металац-Јавор и Златибор-Инђија одложене су за четвртак од 16 часова, пошто данас нису били спремни терени због велике количине снега.

Семафор 30. кола Супер лиге Србије:

Уторак:

Мачва – Младост 0:2 (Бојовић пенал 26, 58)

Нови Пазар – ТСЦ 2:1 (Никчевић 7, Стоиљковић 72 – Томановић 76)

Пролетер – Чукарички 0:1 (Шапић 90+2)

Спартак - Вождовац 3:0 (Текијашки 39, Срећковић 53, Туфегџић 66)

Среда:

Бачка – Радник 0:2 (Богдановски 37, Стојановић аутогол 89)

Рад – Војводина 2:0 (Калуђеровић пенал 48, 52)

Раднички Ниш – Напредак 1:2 (Гаврић пенал 62 – Мелуновић пенал 7, Марјановић 73)          

Црвена звезда - Партизан 1:0 (Иванић 58)

Четвртак:

Металац – Јавор (16,00)

Златибор - Инђија (16,00)

Коментари14
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Želje
Andrija, bravo. Lepo. Bori se. Odlična ves.
Istina
Bruka sramota
Dzo istina
Pa ovo kladioničara sto poznajem, svi su igrali na pobedu Rada. Toliko o našoj ligi.
007
Bolje da je Lalat odma dao šansu svim omladincim koji su pre neki dan potpisali prve ugovore sa VOJVODINOM pa da steknu iskustvo i u ovakvim utakmicama
struka
nemas pojma!
Ma
To je to od Lalatovića. Prodao tekmu Radu, za Vošu ga boli uvo. I onako odlazi na kraju sezone.
Mile
Sramota...Ima li ko da reaguje za ovo danas????I sta sad,opet Rada da gledamo i sledece sezone, haos.U Nisu danas sve regularno...?Novi Pazar mozar mora svaku utakmicu da se komata da bi pobedi i ne bi li izborio opstanak, a gledaj ovo dobijaju neki utakmice kao iz sale...
Zdravo
Penal za Napredak je regularan, kao i penal za radnički lično sam vraćao snimke, zaustavljao, itd sve se vidi, ako ne znaš nemoj da pričaš. Sportski pozdrav.
Sale
Nemoj da vi Pazarci pričate o poštenju!! Rasim vam završio Proleter, protiv TSC sudija ne sme da svira penal u 90 min....

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.