Почетна / Фудбал / Супер лига

Војводина опрезна пред дуел са Новим Пазаром

Војводина ће у петак играти против Новог Пазара у 29. колу Супер лиге Србије
ФОТО: ФК Војводина

Помоћни тренер фудбалера Војводине Драган Шарац рекао је данас да очекује неугодну утакмицу против Новог Пазара у српском првенству.

"Не очекује нас нимало лака утакмица, јер играмо против екипе која се бори за опстанак. Нови Пазар је показао свој квалитет, нарочито када игра на свом терену, где је победио и нас у првом делу сезоне и зато су нам дужници. У тој првој утакмици ми смо нападали, а они су давали голове. Имали смо велики број прилика, али су нас они добили из полуконтра и контранапада и знамо да је то њихово оружје. Пробаћемо да сведемо њихове главне квалитете на минимум и да освојимо важне бодове", рекао је Шарац на конференцији за новинаре.

Војводина ће у петак играти против Новог Пазара у 29. колу Супер лиге Србије.

"Имамо и одређених кадровских проблема. Повређено је пет играча, који су нам веома битни, а то су Човић, Ђорђевић, Бјековић, Вукадиновић и Топић и они ће вероватно пропустити овај меч. Постоји могућност да се неко од њих нађе у саставу, ако успе да санира повреду. Ипак, надамо се да ће играчи који ће добити минутажу искористити шансу и да ћемо освојити бодове и тако се приближити Европи", казао је Шарац.

Утакмица између Војводине и Новог Пазара играће се сутра од 17.00 на стадиону "Карађорђе" у Новом Саду.

Коментари5
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
Za tog cvećara su se otimali naši i Makedonci osmice ju kolko ne znaš a Kabić je protiv Mađara bio najbolji igrač postigao gol i namestio 2 ima 17 g
trener
007 je najveci smarac svih vremena. zeljan paznje, informacije nesolidne...
007
Ubacite Novevskog i Kabić makar poluvreme. Sad treba da steknu iskustvo a znanje imaju
menadjer
ucinak ova dva bisera? ucinak najveceg talenta zukica? bjekovic, osim stoga je djuro zec pretrcavao kao da je na skuteru i sto je dao autogol, sta je dobro uradio?
008
gde su mladi tu i sala vrca! cvecar i kabic?! joj....

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.