Почетна / Фудбал / Супер лига

КОРНЕР: Терање Лалатовића

Оштар језик више пута је коштао Лалатовића, можда ће и сада, али то неће бити решење за Војводину, поготово не дугорочно. Играчи и стручни штаб ипак, су светла тачка клуба са „Карађорђа” и поступци против тренера могу да буду само аутогол људи који се донедавно нису ни појављивали у ложи новосадског стадиона
ФОТО: ФК Војводина

ПИШЕ: Златибор Репић

Ненад Лалатовић познат је по бритком језику. Не крије шта му је на душу. Бунтовник је са или без разлога, никога не оставља равнодушним. Прошле недеље јавно је рекао да је његова Војводина у пролећном делу првенства ускраћена за четири бода због грешака судија. Дисциплинска комисија ФСС покренула је поступак против њега, али је исто урадио и његов клуб.

Поступак Новосађана доказ је да некадашњи шампион не подржава речи свог шефа струке уз образложење Драгољуба Самарџића, председника Лала, да су Ненадова иступања индивидуалан чин без консултације са клупским челницима.

Неспорно је да Лалатовић претерује, али како руководство Војводине жели да се заштити од судијских грешака ако сама демантује свог тренера кад прича о превидима на штету његовог клуба.

Пре ће бити да су по среди други разлози, да Самарџићу и осталој врхушци на „Карађорђу” смета што њихов тренер често говори о лошој ситуацији у клубу, о друговањима према играчима и запосленима. Очигледно је да клуб жели да Лалатовићу што пре види леђа, да га натера да оде и пре краја маја кад му истиче уговор.

Без обзира на све Ненадове мане, у Војводини морају да се подсете где су били пре него што се он вратио на клупу. Нису ни играли у европским такмичењима сезону пре, Лалатовић их је оставио на трећем месту и кад их је први пут напуштао.

Много тога може да се замери тренеру Новосађана, али не и да је одличан мотиватор и такмичар. Са тимом састављеним од далеко мање звучних имена освојио је Куп Србије против Партизана. Са црно-белима данас у Хумској води битку за друго место, прво је ипак, тешко достижно и Парном ваљку, а камоли Лалама.

Оштар језик више пута је коштао Лалатовића, можда ће и сада, али то неће бити решење за Војводину, поготово не дугорочно. Играчи и стручни штаб ипак, су светла тачка клуба са „Карађорђа” и поступци против тренера могу да буду само аутогол људи који се донедавно нису ни појављивали у ложи новосадског стадиона.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Udbaš
On nemože ni u iole ozbiljnijem klubu biti trener, prevashodno jer je sa pedeset godina čovek potpuno nezreo kao ličnost. Ipak ima previše godina, a ponašanje klinca od sedamnaest godina, tako da iole ozbiljan klub se nemože osloniti na takvu ličnost.
Penal
Mislim da je Lale am sebe oterao iz svakog kluba gde je radio. Očigledno je da ima trenerski potencijal, ali je još očiglednije da nema kontinuitet u radu.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.