Почетна / Фудбал / Супер лига

Лалатовић: Утакмица са Партизаном ће бити један спектакл

Сутрашњом победом Војводина би остварила четврти тријмф за редом против екипе Партизана
ФОТО: И. Веселинов

Тренер фудбалера Војводине Ненад Лалатовић изјавио је да очекује један тежак меч против Партизана у 25. колу Суперлиге, али да апослутно верује у свој тим.

Војводина сутра од 16 сати гостује црно-белима на стадиону у Хумској у дербију 25. кола.

"Партизан игра квалитетан нападачки фудбал и због тог опредељења они су и ефикасни, кад се узме у обзир да смо ми трећепласирани тим, а да су они тренутно на другој позицији и то морам да кажем заслужено. Очекује нас један тежак меч, али ја апсолутно верујем у свој тим, верујем у своје играче. Ми идемо тамо да се надигравамо са њима. Нећемо се бранити, покушаћемо и ми да играмо за гол више", рекао је Лалатовић на конфенецији пред сутрашњи дуел.

"Немамо разлога за страх, моји момци су показали да знају да играју против Партизана, што говори и чињеница да имамо последње три везане победе против њих. У финалу Купа смо их победили, освојили трофеј, у Новом Саду су водили па смо ми преокренули на 3:2, тако да ће они сигурно тражити неку освету да покажу да су бољи тим од нас", рекао је Лалатовић.

Он је истакао да је права штета што навијача неће бити, јер сматра да ће утакмица против Партизана засигурно бити спектакл.

"Очекујем тврду и неизвесну утакмицу, очекујем да моји играчи дају свој максимум, не 100 него 200 посто својих могућности и да са правом покажемо да смо ту где јесмо. Оно што је мени циљ ове године јесте да одбранимо трофеј Купа Србије. Утакмица ће свакако бити један спектакл и криво ми је што је корона и што неће бити публике јер тада утакмица добије на жару, на борби, на једној врелој атмосфери као што је било у Нишу. Ја за такве утакмице живим и волим такве утакмице да водим, оне ме инспиришу и извлаче максимум како из мене тако и из мојих играча", каже Лалатовић.

Сутрашњом победом Војводина би остварила четврти тријмф за редом против екипе Партизана, што би према речима Лалатовића свакако био велики успех.

"Моји момци су много тога лепог донели Војводини. Понављам, ја апослутно верујем у њих, изаћићемо на терен, борићемо се. Наравно да је тешко победити Партизан четири пута за редом. Доласком Салета Станојевића Партизан игра сјајан фудбал, али кад имате квалитет, резултат се прави уз добру атмосферу. Ми ћемо оставити срце на терену да одиграмо добру и квалитетну утакмицу".

Управа ФК Војводина је покренула дисциплински поступак против Лалатовића, о којем је како каже тренер новосадског тима, дознао путем медија.

"Не знам шта сам ја то урадио да имају на основу чега да ме казне. Ту информацију сам добио од новинара након меча са Напретком и кад сам је чуо ја сам био у шоку јер ми нико то није наговестио. Мени истиче уговор за два месеца и ако се плаше да се уговор са мном не продужи - не мора да се продужи. Ја бих остао у Војводини само ако сви то и желе", рекао је он.

Није у реду да се ствара овакав притисак мени и мојим играчима пред овако битну утакмицу, истиче тренер Војводине.

"Ја јавно могу да кажем да нисам ништа урадио. Једина моја грешка је то што сам изашао јавно и тражио паре за запослене у клубу. Тада кад сам ја тражио паре, плате нису биле на време, сад су исплаћене. Знам да то није на мени да радим, али ја ни на један начин нисам оштетио свој клуб и своју Војводину. Ја Војводину јако волим, овде сам пронашао себе. Мислим да је сулудо да се покреће било какав поступак против мене два месеца пред истек уговора. Зарад Војводине сам много казни платио, платићу и ову ако сам погрешио. Извињавам се ако сам управу клуба на било који начин узнемирио и прхватам да платим казну за те људе за које сам се борио", закључио је Лалатовић.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

007
Lalat da se mane nesposobne uprave i politike i nek bolje iskoristi mlade igrače pogotovo Novevskog koji bi trebalo da počinje mečeve jer je bolji mnogo od Zukića koji je stagnira i da da šansu na mestu centarforu mladim Martinkeviču 19 g ili Ivanović 18 g koji su prošle g potpisali profi ugovore

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.