Почетна / Фудбал / Супер лига

Звезда после Милана мисли само о одбрани титуле и гости Пролетер (недеља, 17 часова, САСТАВИ)

Црвена звезда против новосадског Пролетера на свом стадиону, наставља шампионску трку у Србији под утиском елиминације од Милана без пораза у две утакмице
ФОТО: ФК Црвена звезда
Црвена звезда – Пролетер НС (недеља, 17 часова)
Стадион: „Рајко Митић”. Судија: Новица Анђелоски. Помоћници: Горан Бељин и Павле Пипер.
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Борјан, Гајић, Милуновић, Дегенек, Родић, Петровић, Николић, Бен, Канга, Иванић, Фалћинели.
ПРОЛЕТЕР: Васиљевић, Б. Милошевић, Леандро, Башановић, Ковачевић, Јовановић, Илић, Митровић, Томовић, Живојиновић, Миросављев.

 

Много је разлога за жал, штета је да квалитетна игра на Сан Сиру није била осликана у проласку у осмину финала Лиге Европе.

Криво ми је што нисмо успели да избацимо Милан, јер смо то могли и имали изванредну прилику да урадимо. Са друге стране, требало би бити реалан, не губити главу јер знаш против кога си играо. Нашом жељом и спремањем утакмице смо имали шансу да направимо огромно изненађење и испишемо историју. Из оваквих мечева извлачим поуке, да би у следећем изазову испред нас, а ја се надам већ на лето, направили још нешто боље. Не бих да се задовољавам учињеним, подигли смо лествицу и желим да извучем поуке, као што сам из сваке утакмице у Црвеној звезди која није била завршена добро извлачио и био бољи на свакој следећој – истакао је Дејан Станковић, шеф стручног штаба Црвене звезде.

Емотивно пражњење могло би да доведе до слабије игре против Пролетера, али нема сумње да је Црвена звезда изразити фаворит.

На потрошњу емоција морамо да се навикавамо, професионалци смо и фудбал се игра даље. У овом тренутку су циљеви првенство и куп, емоције могу да буду присутне, први и други дан, после тога се ресетујемо и настављамо пуном снагом.

 

Семафор 24. кола Супер лиге Србије:
Бачка – Чукарички 1:2 (Ашћерић 53 – Бирманчевић 72, Шапић 85)
Нови Пазар – Мачва 4:0 (Сисе 8, Гигић 10, Аганспахић 33, Благојевић 59)
Раднички (Ниш) – Спартак 0:1 (Шимура 82)
Радник – Јавор 2:0 (Миловановић 63, Суботић 80)
Металац – ТСЦ 0:0
Рад – Младост 0:1 (Бојовић 68)
Златибор – Вождовац 0:0
Недеља:
17,00: Црвена звезда – Пролетер (НС)
Петак:
Инђија – Партизан 0:6 (Натхо 7. једанаестерац, Марковић 41, Јојић 45+2, Асано 51, Јовић 79, Вујачић 89)
Војводина – Напредак 1:0 (Човић 53. једанаестерац)
Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Taktik0
Ma, Zvezda će sigurno osvojiti titulu, dok za kup nisam siguran, jer i kod nas ima ozbiljnih klubova! Zvezda izrasta u zaista dobar tim, zahvaljujući u prvom redu treneru Stankoviću koji je uneo nešto novo u srpski fudbal! Neka se ne ljute ostali treneri iz SLS, ali Stanković je poslednjim igrama Zvezde, svima održao čas iz modernog i ofanzivnog fudbala i zato svi treba da ga kopiraju! Očekujem da će u budućem vremenu Zvezda više koristiti igru krila kroz prodore!
Principi iz bunkera
Deki samo jako i do kraja.
tilovanje tevojneee
Utakmica u Milanu, ali i ona u Beogradu protiv Milana su bile dve daleko najbolje utakmice koje je odigrao neki srpski tim u poslednjih 20-tak godina, ali i pored toga mislim da ima prostora da bude bolje u jednom segmentu a to je tranzicija. Da smo imali bolju odnosno bržu tranziciju, glatko bi smo dobili Milan i u Beogradu i u Milanu! Stanković je podigao igru odbrane, borbenost, prekide i trčanje na zaista visok nivo, a u budućem periodu mora poraditi na mnogo bržoj i boljoj tranziciji! Ako želimo sledeće sezone igrati u LŠ, tranzicija nam mora biti mnogo bolja, kao i igra ofanzivnog zadnjeg veznog!
liverpul, prazno mesto i onda stavi po zelji
Druze, Liverpul i pobeda nad, u tom trenutku, vicesampionom Evrope od 2-0 (te sezone su osvojili LS), pobeda nad Romom u Beogradu, Kjevo Verona, pobeda nad Seltom, imali smo mi uspeha protiv klubova iz Lige Petice u zadnjih 20 godina, pa remi sa Lacijom itd. Partizanova utakmica sa Realom i Njukaslom, Vosina sa Sampdorijom u gostima itd, bilo je dobrih utakmica nasih klubova u zadnjih 20ak godina.
Milan Cz
Posle ispadanja od Milana Zvezda se mora resetovati i osloboditi igrača koji su spori i koji su duboko zašli u četvrtu deceniju. Za iduću sezonu treba pripremiti novi tim! Okosnica novog tima treba da budu Katai, Ivanić, Falćineli, Falko, Petrović, Nikolić i Degenek! Naravno i trener Stanković!
Zvezdas
Svim silama na titulu, srecno zvezdo!
Princii iz bunkera@fudbalske sudije
Zamisi da ti volis vas jugoslAvenski klub koliko mrzis nasu Zvezdu..
Fudbalske sudije
Ne brinite, titula je vaša!

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.