Почетна / Фудбал / Супер лига

Батак: Покушаћемо да угрозимо Партизан

Тренер Новог Пазара Радослав Батак рекао је да следи тешко гостовање Партизану у 21. колу Супер лиге Србије, али да ће његова екипа покушати да угрози црно-беле
ФОТО: В. Марковић

"Указао сам играчима где су грешили против Црвене звезде, а шта је било добро. Партизан поседује квалитет. Знамо снагу њихових појединаца и тима. Верујем да нећемо примити гол у раној фази утакмице, односно да га нећемо примити уопште", рекао је Батак.

Партизан је другопласирани на суперлигашкој табели са 47 бодова, док је Нови Пазар на 14. месту са 21 бодом.

"Добро смо изгледали у дуелу са Црвеном звездом, али на свакој утакмици примаран је резултат. Спремни смо да пружимо максимум. Кроз тренинг и разговор с играчима, уверио сам се да нису психолошки пали после пораза од црвено-белих (1:3). Напротив, увидели су где смо могли да угрозимо шампиона. Биће таквих прилика и против Партизана", оценио је Батак.

У сезони 2014/15, офанзивни везиста Милош Мијић у дресу Новог Пазара два пута је играо против Партизана, а оба пута било је 1:1.

"Драго ме је да сам се вратио у клуб и град за који ме везују лепе успомене. Није ми дуго требало да одлучим. Што се Партизана тиче, мислим да ће бити теже него против Црвене звезде, али не носимо 'белу заставу'. Добро смо се спремили. Пробаћемо да наметнемо своју игру и искористимо шансе, које нисмо против Црвене звезде", навео је Мијић.

Он је оценио да екипа Новог Пазара има квалитет, уз констатацију да је потребно мало стрпљења.

"Свесни смо тешког распореда у прва четири кола. Нама, који смо стигли током зиме, требаће мало времена да се уклопимо у екипу. Позивам све навијаче да нас подрже јер знам колико воле овај клуб", казао је Мијић.

Утакмица Партизан – Нови Пазар на програму је у петак од 16.30 на стадиону у Хумској.

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Stadion veljin bunker
Vi cete sigurno da ugrozite partizan, ali samo ako vam to sudije dozvole.
Tako je
Za razliku od Zvezde za koju sudije ne dozvoljavaju da je iko ugrozi!
Rekoh
Ma samo kad niste Zvezdu okušali da ugrozite!
Karlo Veliki
Ocekujem da se koalicija VV izjasni o situaciji u klubu. Ukoliko drzava ne procesuira Vucelica i Vazuru, onda je i ona debelo igrac u svemu, te da je istina da su pomenuta dvojica u Partizanu na zadatku.
Gaga
A kakve veze klub ima sa tim dešavanjima?
Zuk
A sto niste ugrozili Zvezdu ,jer zbog toga sto je Vojvodina filijala a uplasio si se da najbolji igrac ne izjednaci pa si ga izveo iz igre.
@Stadion vejin bunker
Da pobedili su jer nisu primili jos bar pet komada.
Stadion vejin bunker
Izveo ga je iz igre da ne dobije drugi zuti i propusti da bude deo pobednicog tima protiv partizana.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.