Почетна / Фудбал / Супер лига

Батак пред Партизан: Лакше би било да не примимо гол у раној фази меча

Распоред је тако уредио да прича о феноменалном отпору шампиону само пет дана касније уступа место новом изазову, овога пута против другог кандидата за титулу
ФОТО: Фејсбук/ФК Нови Пазар

Дуели са Црвеном звездом и Партизаном одувек су били догађај за Новопазарце. За њих се живело и о њима се данима причало, уочи и по њиховом завршетку, без обзира на резултат.

Тако би било и овога пута да је размак између та два меча дужи него што јесте. Утисци стечени на основу виђеног из дуела са црвено-белима су толико јаки да је оптимизам по питању опстанка клуба у друштву најбољих код навијача и играча нарастао до максимума.

- Сигурно је да је много лакше кад у раној фази противник не постигне гол, али то на ову екипу није остављало траг. Против Вождовца смо се вратили и одиграли нерешено, у Лучанима и поред рано примљеног гола постигли два, сад против Звезде сви су могли да се увере да гол примљен у другом минуту није нимало утицао на промену концепције игре. То само значи да осим што смо добре физички припремљени одлично стојимо са психолошком и сваком другом врстом стабилности - казао је шеф струке Новопазараца Радослав Батак.

Пораз у јесењем делу на Градском стадиону (2:3) код црно-белих, хтели или не то да признају, морао би да призове додатни опрез пред меч у којем нико не спори да су фаворити.

Тренери не воле да мењају састав који их задовољи или који побе-ђује, ипак, из посве другачијих разлога Батак је принуђен да промеша тим.

- Биће промена, не великих и не из разлога што неко није задовољио, већ зато што нас већ у среду чека још једна тешка утакмица против Радничког.

Тренер Новог Пазара је после утакмице са Црвеном звездом изјавио да је задовољан са свим што је његова екипа приказала, осим резултатом. Из те утакмице екипа би у дуел са Партизаном могла да пренесе оно што јој је најпотребније пред овакве мегдане.

- Играчи су добили на самопоуздању. То је најважније, а за шта је то довољно, уз све остало што смо припремили за ову утакмицу, то нико не може да зна – рекао је Батак.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

кони ђомла
Овај већ тактиком размишља о ,,бункеру,,

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.