Почетна / Фудбал / Супер лига

Одличан деби Крстајића, ТСЦ-у дерби против Војводине, Лалатовић искључен

На дебију новог тренера Младена Крстајића тим из Бачке Тополе славио је голом Марка Петковића у 31. минуту
ФОТО: fkvojvodina.rs

Војводина – ТСЦ 0:1 (0:1)

ВОЈВОДИНА: Н. Симић – Бјековић (од 46. Андрић), Бралић, Саничанин, Ђорђевић, Дринчић, Стојковић, Вукадиновић (од 82. Новевски), Зукић (од 46. Човић), В. Симић (од 67. Бојић), Мркаић (од 59. Гемовић).

ТСЦ: Филиповић – Сантрач (од 84. Бањац), Томановић, Тумбасевић (од 66. Ђаковац), Зец, Антонић, Бабић, Станојев (од 84. Дуроњић), Лукић, Петровић, Петковић.

 

Фудбалери ТСЦ-а савладали су вечерас Војводину у Новом Саду 1:0 (1:0) у дербију 20. кола Супер лиге Србије.

На дебију новог тренера Младена Крстајића тим из Бачке Тополе славио је голом Марка Петковића у 31. минуту.

Зец је одлично прошао по левој страни, ушао у шеснаестерац и шутирао, Никола Симић је одбранио, али је до лопте потом дошао Петковић, након чијег ударца је лопта погодила Бјековића, променила правац и завршила у мрежи Војводине - 0:1.

Тренер Новосађана Ненад Лалатовић искључен је на крају првог полувремена након приговора главном судији Срђану Јовановићу.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Grom
Bravo Srdjane Jovanoviću zato si tu i gde jesi cenjen i priznat u Evropi,jel ne padas na uticaj osoba sumnjivog morala poput Terze,braće Tončev,Lalata i sličnih njima.
ne znam bas
Ne pada?
vlasta sever
Kad je trener oskudan u trenerskom znanju on daje na viku ,svadja se sa sudijama ,publikom lozom na stadionu u krusevcu se svadja sa pi arom domace ekipe i tako u nedogled.On glumi da je prevazisao ovu nasu ligu ja vam sada kazem kao iskusni navijac bilo gde da ode vani kao trener nece nista napraviti,mada mu ja kao covek zelim sve najbolje.Ovo je komentar navijaca NAPREDKA da nebude zabune.
Jole
Bravo za komentar . Lalat je za opštinsku ligu .
hadjija
Pa šta, nije čojek teolog
Прикажи још одговора
Velja_bec
Bravo krle
Mosquito
Ako se Lalat pozali Vucku, ode Srdjan Jovanovic sa liste sudija.
sudija ce dobiti nagradu
Isti slucaj kao i sa Radnickim, ni slucajno da se neki klub nadje ispred Partizana, zato je odjednom Vojvodina u ekononskim problemima, zato se Lalatovic iskljucuje, to mu je opomena sto ne pusta Partizan kao ostali i sto ih je pobedio u finalu kupa. Zvezda ima kvalitet i renome pa se drzi protiv Partizana uspesno, ali ostali klubovi ne mogu.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.