Почетна / Фудбал / Супер лига

Звезда купила Фалка, играчу 600.000 по сезони

Обештећење милион евра кроз три рате
ФОТО: ЕПА/М. Леци

Црвена звезда је завршила велико појачање, Филипо Фалко потписаће двоипогодишњи уговор са шампионом Србије! Италијански везиста ће се, највероватније, данас прикључити екипи у Турској, после лекарских прегледа склопити сарадњу до лета 2023. године.

Леће није успео да оствари обештећење у висини излазне клаузуле (1.500.000), добиће милион евра, као и бонус од око 300.000 у случају да са Фалком у екипи Црвена звезда оствари пласман у Лигу шампиона. Са задовољством ће на Маракани послати ту суму у Италију ако се испостави да је у новајлији добила капитално појачање.

И играч је премиран у случају уласка у елитно европско такмичење, имаће бонус око 300.000 до 400.000 евра, а годишње ће на Маракани имати загарантована примања од 600.000. Изражено кроз месечни приход, требало би да добија по 50.000.

С обзиром да су успели да смање обештећење и то уз повољности да се исплати кроз три рате, где је прва највећа и у блиском року до средине фебруара, могли су у Црвеној звезди да дају Фалку плату на горњој граници, па је једино Бен плаћенији у екипи. Јасно је да играч не би за мање напуштао Италију, јер је у сезони кад је играо Серију А са Лећеом имао 800.000 по сезони.

У такмичарској 2019/20, Фалко је на 30 утакмица у Серији А постигао четири гола и остварио шест асистенција. 

Коментари19
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ćoravi
Hoćemo tandem Falko-Ben-Gavrić.
Ćoravi
Jeste. Pametno. Bravo.
Krezavi
Jeste. Slobodni su.
Прикажи још одговора
Zujadin
Sjajan posao Zvezde! Mislim da je Zvezda pogodila sa ova dva “pojačanja” Bajakokom i Falkom! Videće Milan kad im se Zvezda suprotstavi sa Bajakokom, rezervom iz Intera, i Falkom drugoligaškim fudbalerom iz Italije, a ne zaboravimo da su tu i tri već čuvena afrička “kapitalca” Sanogo, Kanga i Ben. Sa njima petoricom u timu Milan nema šta da traži protiv Zvezde! “Ljudska glupost i svemir nemaju granice! Samo za svemir nisam siguran” (Albert Ajnštajn)!
@Zujadinkonj
Bio i ostao. Opet valjas gluposti.
role
50000 evra mesečno? E moja Srbijo! A decu lečimo SMS porukama.
@jedan je suma
Sta kada se spomeni vas igrac onda je paranoja. Kazes jos se moze dobro prodati. Vasa objektivnost. Vasljas gluposti kaoo i vecina vas. Po tebi Zvezda uzima nekorisne igrace a vi kao pravi domacini pazite na svaki dinar. Cinimi se da je tebi promaja u glavi.
jedan je Suma
Suma, Suma, a koliko ste bre "Suma" vi imali, aman?! Pa, nemoj se hvatati za nekog kao pijani plota...Jedan je Suma, plus koristan klubu, plus se jos uvek dobro moze prodati. A vas niz stranih (a i domacih) promasaja, koje narod morada placa je toliki da mi sigurno ne bi ostalo prostorada ih sve nabrojim. E, bre, panonac, jeste ravnica, ali ti izgleda sve izduvala...
Прикажи још одговора
znaci,
Okreni, obrni sve oko 3 miliona evrica! Masala!
koromam
Ko jos veruje ovim podacima iz fk cz -Naravno NIKO?

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.