Почетна / Фудбал / Супер лига

Мркела: Нећемо да доводимо штопера!

Спортски директор потврдио да Звезда жели Италијана Фалка
ФОТО: ФК Црвена звезда

Спортски директор Црвене звезде Митар Мркела је пре утакмице са Сласком, у разговору за Аренаспорт, индиректно ставио тачку на повратак Душка Тошића на Маракану. Искусни дефанзивац, судећи по јучерашњем ставу члана управе, неће бити појачање најтрофејнијег српског клуба.

Оголили су се Звездини планови око Тошића приликом Мркелиног одговора на питање око евентуалне продаје штопера Милоша Дегенека.

- Има интересовања за Дегенека са Далеког истока. Мислим да нећемо доводити играча на тој позицији чак и ако он напусти клуб. Остајемо са тројицом на том месту, а ту могу да одиграју Родић, Гобељић и Одада. Имамо довољно штопера – рекао је Мркела.

После питања да ли то значи да се Тошић не враћа, Мркела је био кратак:

- Већ сам одговорио на то питање...

Пред одласком из Црвене звезде је Његош Петровић, трају преговори око трансфера у Торино.

- Његош се истакао играма, како у домаћем првенству, тако и у Лиги Европе. Постоји за њега интересовање и то од екипа које играју у топ пет лига. Не знам тачно докле су стигли преговори. Видећемо наредних дана.

Потврдио је Мркела да Црвена звезда жели да се појача Филипом Фалком из Лећеа.

- Могу само да кажем да је одличан играч и да нема клуба који га не би волео у својим редовима. Звезда би волела да га види у тиму.

Коментари15
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Pedja
Ne znam zasto Mrkela stalno naglasava kad ga pitaju za Tosica, da nije potreban stoper. Tosic je pre svega levi bek i upravo ona pozicija koja je bila najtanja. Rodic planira da ide, a i kad je tu, cesto se povredjuje. To sto Tosic igra i stopera je samo bonus, ako zatreba.
Slave
Bože dragi kakvi su ovo sve napaćeni komentari?! Mrkela legenda od čoveka. Puknite ljubomorni i ne pismeni kompleksaši
Stevdža
Naših sedam igrača u timu je rasturilo poljski Slask! Ona četiri ostala igrača su bili afrički “kapitalci” koji se nisu videli na terenu, samo su vraćali lopte nazad i šlepali se uz ostale igrače! Ovih sedam igrača su bili dovoljni da rasture Slask, ali oni neće biti dovoljni da se suprotstave Milanu, jer igrati sa sedam igrača protiv jednog Milana je van pameti! Samo naših jedanaest igrača mogu da se suprotstave Milanu! Setimo se kako smo igrali u Gentu! Tada je u timu bilo 10 naših igrača + jedan “kapitalac” Ben. Ben je na utakmici bio najlošiji igrač i igrali smo sa 1o igrača i pobedili! Afrički “kapitalci” u timu protiv Milana znači isticanje bele zastave!
Zvezda 91
Ne znam Mrkela da li si ti uopšte gledao utakmicu Zvezda – Slask (4:0)?! Ako si je gledao ne znam da li si primetio kako je igrao “kapitalac” Sanogo?! Ukupno Zvezda je igrala veoma dobro, ali “kapitalac” Sanogo je ponovo pokazao užasnu sporost i bio je jako nesiguran! Da li ti misliš da Sanogo treba da bude u timu protiv Milana?!
FkpCascais
Ti znas bolje od ljudi koj su napravili najbolji rezltat Zvezde u zadnjih 15 godiina... kako da ne.... 91 nisi bio ni rodjen
dragiša
Zašto si doveo Bajakoka, igrača rezervistu iz Intera sa vrlo malom minutažom na terenu?! Sada ćete ga forsirati na mestu krila, ali zato ste pustili niz vodu Gavrića i Radulovića! Razigravate stalno neke afričke “kapitalce” koji su dovedeni kao standardni rezervisti iz prethodnih klubova! Šta ti misliš da će se neko od ovih “kapitalaca” videti na terenu protiv ozbiljne ekipe Milana?! U afričke “kapitalce” za utakmice u završnoj fazi LE, može verovati samo neko ko ne razume fudbal i naravno tvoji botovi! Znam što ćeš ti Mrkela izjaviti posle prvih neuspešnih utakmica Bajakoka! Reći ćeš kako se još nije adaptirao i da mu treba vreme!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.