Почетна / Фудбал / Супер лига

Пораз Партизана од Рубина, пет голова у мрежи црно-белих

Голове за црно-беле постигли су Бибарс Натхо у 53. и Сејдуба Сума у 75. минуту, оба са беле тачке
ФОТО: partizan.rs

Фудбалери Партизана изгубили су од руског Рубина 5:2 (3:0) у Белеку у другој утакмици на припремама у Турској.

Стрелци за екипа тренера Леонида Слуцког били су Денис Макаров у 12, Дарко Јевтић у 22, Квиша Кваратшкелија у 39, Кирил Косарев у 60. и Иван Игњатијев у 85. минуту из пенала.

 

Голове за црно-беле постигли су Бибарс Натхо у 53. и Сејдуба Сума у 75. минуту, оба са беле тачке.

У првом мечу у Турској црно-бели су савладали пољску екипу Заглебје 2:1.

Коментари17
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Revolt - king of jungle
U Turskoj petarda puce, Rubin im pet komada zavuce.
Mosquito @ revolt ..
Oj pesnice s' dugom kosom......
Pedja
Partizan ne uzbudjuje ovaj poraz, oni uvezbavaju penale za nasu ligu. Natho doktorirao vec sutiranje. Inace to je tim koji izjavljuje kako im se ne da da budu prvaci. Pa im tako i UEFA uskracuje da ne igraju LE, oni bi prosli sve, samo im UEFA ne da.
@pedja
'Ajde klinac pali! Tvoja mezimica ne moze ni da sutne u gol tom "nikakvom" Partizanu!
Tima
Pored Svete Markovica i Brezancica.. lako je igrati fudbal. Popili lagano 5 komada, bez demarkacije, bez snage.. Mrtvo. Dovedite stopera, pozadi su tanki igraci
Karlo Veliki
Danas fudbal igraju snazni, cvrsti, brzi, izdrzljivi, oni koji imaju samo kontakt dva sa loptom...oni koji se ne predaju, uz uslov da imaju koliko toliko talenta. U Srbiji se talenti nacelno selektiraju ako mogu da driblaju, i sa nacinom razmisljanja trenera iz Bata Djorine skole. Danas su igraci Rubina pojeli igrace Partizana muskom igrom i dominacijom osobina koje porate savremeni fudbal.
moma52
Englezi su navodno izmislili fudbal.Možda je to tačno,ali to je najmanje talentovana nacija ,od velikih zemalja,međutim,kako se postaje fudbaler tu su doktorirali.Osnovne fudbalske elemente,brzina,skok,klizeći start,centaršut,duel igra ,to se uči i oni to savršeno rade i od prosečno ili manje talentovanih ,radom stvaraju igrače za njihove lige.Kada gledate od Premijer,pa do ovih petih šestih liga,svi osnovne fudbalske elemente znaju i na terenu ne primećujete veliku razliku.Naravno majstore kupuju i malo oplemenjuju igru. Kod nas sve suprotno,tatini sinovi igraju,prezaštićeni su i od menadžera,a u mlađim kategorijama i od sudija.Ako neki iskoči po talentu,on manje radi i već je razmažena zvezda u mlađim selekcijama,kojoj se sve toleriše,pa i da mnogo manje radi i trenira,a takvi bi trebali da rade najviše.U startu je selekcija pogrešna,umesto fizički sposobnih(to se egzaktno dokazuje) igraju oni koji mogu da plate i tate im obezbede jake menadžere.Partizan,ko tu liči na fudbalera?
ćela
Ju , ju , ju , baš mi je lepo !!!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.