Почетна / Фудбал / Супер лига

НА ЧАИР СТИГЛА ПОЈАЧАЊА: Раднички јачи за Ристића и Живковића

После окупљања прошлог понедељка, а потом здравствених прегледа и тестирања, фудбалери нишког Радничког имали су дан и по слободног
ФОТО: Бета

Већ 13. јануара Раднички се сели у Анталију, а жеља тренера Владимира Гаћиновића је да се у истом ритму настави започет посао

- Оно што је најважније нема повређених или играча са здравственим проблемима, тако да рачунам на све расположиве снаге. Надамо се да ће тако бити и убудуће и да ћемо остварити наш програм рада. Подсећам да смо на последња три меча на крају првог дела првенства, колико смо до сада били заједно од мог доласка у Ниш, остварили исто толико победа. Раднички се померио ка врху, испред нас осим Црвене звезде, Партизана и Војводине практично нема екипа које су нам одмакле толико да их не можемо сустићи и верујем да ћемо у наставку у томе и успети – рекао је Владимир Гаћиновић, тренер Радничког.

На Чаиру још увек траже појачања, неколицина играча са друге стране већ је напустила Раднички.

- Због одласка из Радничког стандардних прошле јесени Којића, Стојиљковића и Пантелића мораћемо да ојачамо екипу, пре свега наш нападачки ред. У одбрани и везном реду немамо такве проблеме као у нападу. Надам се да ћемо успети да ангажујемо играче који ће надокнадити одласке са Чаира, али и бити у правом смислу појачања.

Ипак, први дани припрема неће проћи без новајлија.

- У претходна два дана договорено је да се у наш клуб врати Душан Живковића. Био је на Чаиру, али је пре две године прешао у Рад, где је био стандардни, као и Петар Ристић, који је поникао у Радничком, а претходне  сезоне био је у Јагодини. Обојица играју на позицији крила и у нападу, тако да верујем да неће бити проблема јер добро познају стару средину.

До поласка у Турску сигурно ће Раднички додати на списак још неко појачање.

- Свакако, и то највероватније пре одласка на припреме у Турској. Уколико се не буде стигло баш до 13.јануара, чврсто верујем да ће појачања бити пронађена док смо у Анталији и да ће нам се придружити на припремама, како би се што пре уклопили у наш ритам рада - рекао је Владимир Гаћиновић.

Коментари1
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Meraklija
Kakva su to pojacanja iz 2 i 3 ranga?

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.