Почетна / Фудбал / Супер лига

Душко Тошић сече до Божића, Звезда нуди 400.000 евра

Руководство Црвене звезде и тренер Дејан Станковић изашли су пред Душка Тошића са максимално коректном понудом у спортском и финансијском смислу, без пресинга да што пре донесе одлуку
ФОТО: ФК Црвена звезда

Искусни дефанзивац је добио време да сагледа остале понуде и уколико не пронађе бољу варијанту до Божића потврди повратак на Маракану.

Спремна је Црвена звезда да се обавеже на око 400.000 евра Тошићу по сезони, али логично је и да он и даље размишља о још једном јачем уговору у иностранству.

Новчано је одлично прошао у Кини, а и претходно у Турској, а и сада се говори да би могао на Босфор. Ипак, понуда са Маракане и даље делује најреалније.

Извесно је да Тошић не намерава да уласком у 36. годину прекида каријеру, осећа се способним да још пружи на терену и зарађује...

Коментари12
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ognjen
Hoćemo li opet skupa Duki?
Željko Pavlović
Neee.
Nemam reči
On je prestar. Nikada nje ni bio za Zvezdu. Terziću srozavaš Zvezdu ili pereš pare.
Zoran 62
Zar zvezda nije nista naucila angazovanjem Lukovica u poznim godinama. Njegova sporost, zbog godina, je zvezdu skupo kostala u najvaznijim utakmicama. Ko je kiksnuo kod gola Svajcarske u reprezentaciji? Pa Tosic?
Žuti
Najbolje da vrati Vukašina Jovanovića ili da igra Eraković, dvojac sa dve leve noge, kiksare rošene. Luković je za njih mala beba...
zenga
realno on zvezdi ne treba .malo bi igro malo pauaziro zbog jelene .tako mislim bolje dovest beka iz javora I li vose
Taman
Javor i jeste Zvezdin nivo. Samo što nemaju sudije i sklanjalice.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.