Почетна / Фудбал / Супер лига

Мркела: Канга остаје, даље спекуалције дестабилизација клуба

Канга нам је потребан као играч за све велике изазове који су пред нама - истакао је Мркела
ФОТО: crvenazvezdafk.com

- Гелор Канга остаје у Црвеној звезди и све даље спекулације на ову тему доживљавамо као покушај дестабилизације клуба - изјавио је спортски директор црвено-белих Митар Мркела.

Канга је недавно, после утакмице у Либерецу, имао вербални сукоб са тренером Дејаном Станковићем и клуб се огласио саопштењем да сигурно остаје и да ће бити кажњен према правилнику.

У међувремену, поједини медији поново су објавили да је Станковић "прецртао" Кангу и да је репрезентативац Габона на излазним вратима клуба.

- Поводом нових написа да Канга напушта Црвену звезду, желим још једном да поновим да он неће напустити наш клуб. Клуб се већ једном званично огласио по том питању и јасно рекао да ће Канга бити кажњен у складу са клупским правилником, али да његов останак у Звезди није споран. Канга нам је потребан као играч за све велике изазове који су пред нама. Разговарали смо са њим и бориће се за место у тиму и то сви звездаши треба да знају. Све даље спекулације на ову тему доживљавамо као покушај дестабилизације нашег клуба - истакао је Мркела у изјави достављеној медијима

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Marko
Koji sukob sto nije pruzio ruku treneru,korona je, nema po pravilima rukovanja.Kanga je tu zasticen a Stankovic da nebude deriste zbog toga he,he,he,he,he...
Željko Pavlović
Hoćemo Roberta iz Levskog, Cinkernagela iz Bodo Glimta i Nastića iz Bate Borisova.
Željko Pavlović
Bravo. Pametno.
Drmr
“Канга нам је потребан као играч за све велике изазове који су пред нама” - истакао је Мркела! Mrkela, najodgovornija osoba za dovođenje velikog promašaja “kapitalca” Kange, pokušava na vulgaran način da nas prave navijače Zvezde, napravi debilima! Mrkela se stavio u ulozi medijskog snajperiste i ponovo nam daje jednu iscrpnu stratešku analizu i detaljnu elaboraciju o očekivanjima od limitiranog Kange! Bolje je protiv Milana izaći sa 10 igrača na teren, nego imati u timu ovog cirkusanta! Manje će da boli!
mrtela
Dobar komentar, pravi navijace neznalicama,sramota
Pepe
E bas si do Kosti.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.