Почетна / Фудбал / Супер лига

Из Мачве демантују: Рамадани не долази у Шабац

Мачва не преговара са познатим менаџером Фалијем Рамаданијем, потврдили су из клуба
ФОТО: ФК Мачва

После оставке дугогодишњег председника Ивице Краља, међу бројним навијачима Мачве и локалним душебрижницима круже гласине о наводном преузимању црвено-црних од стране разних фудбалских личности, како локалних моћника као и оних из главног града.

Последњу пометњу је изазвала информација о наводно тајним преговорима са изасланицима познатог менаџера Фалија Рамаданија о преузимању власништва над Мачвом.

Челници шабачког суперлигаша нису желели да се упуштају у коментаре већ су се огласили саопштењем.

Фудбалски клуб Мачва имао је много проблема у овој години. Из клуба се повукао преседник Ивица Краљ, а коло пре краја јесењег дела првенства напустио нас је и шеф стручног штаба Драган Аничић. Клубом руководи досадашња управа која ће наставити са даљом консолидацијом како би што спремније дочекали пролећни део сезоне у коме нам је циљ опстанак у највишем рангу такмичења. Овим путем демантујемо натписе објављене у појединим медијима да се воде преговори о преузимању клуба са господином Фалијем Рамаданијем који има сарадњу са највећим клубовима у нашој земљи и у Европи. Свакако би имали интереса да и наш клуб има такву сарадњу, али такви разговори нису вођени. Имамо својих проблема и овакви натписи само додатно дестабилизују ионако тешку ситуацију. Актуелна управа је креатор највећих успеха у стогодишњој историји нашег клуба и као таква има апсолутно поверење да настави са успешним радом – каже  се у саопштењу које је потписао В.Д. председника Мачве Драган Антонић.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

FkpCascais
Ne razumem ovaj deo: "...o preuzimanju vlasništva nad Mačvom." Zar kod nas moze neko da bude vlasnik nekog fudbalskog kluba? Jer cekaj, a sta je onda bio Kralj do ostavke? A Ramadani ako postane vlasnik, kome ga kupuje, kome mora da plati? A kao vlasnik, je li vlasnik i stadiona i ostalih sportova kojima se klub Macva bavi? Je li moze i da ga proda? Licno, ja bi bio presrecan da Falji preuzme Macvu. Valjda bi tako ostavio vise moj Partizan na miru aman vise...
Kalimero
Koji ostali sportovi,pa nije Macva SD vec samo FK.?
Sz
Privatizacija kad tad!ne odgovara privatizacija predsednicima klubova@!!
Zoran Vasic
Price za malu decu. M.Isakovic u Vrdniku vec tri dana pregovara sa fudbalskim top menadzmentom o preuzimanju Macve a ovi se nadaju da ce kao njih neko nesto da pita. Bolje da kupuju pelene....
Kalimero
Da li je moguce da verujes u Deda mraza? Kakav top menagment,kakavi avioni kamion,sledi nam zonski rang.
Loki sa Letnjikovca2
Koliko je kamata u Beloticu? Covek nema veze sa fudbalom a pridaje sebi znacaj.Svi ce biti pocisceni iz kluba jer su napravili najveci dug u istoriji kluba i doveli ga na ivicu (Kralja) gasenja.Manite me vise Nemanje Pajic i njegove ekipe.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.