Почетна / Фудбал / Супер лига

Аничић после раскида са Шапчанима: Без услова и динара

„Мачви желим све најбоље као и шабачким љубитељима фудбала, уз наду да ће превазићи тешкоће и да ће ускоро опет бити на путевима успеха“
ФОТО: Журнал

Управа Мачве је у понедељак споразумно раскинула уговор с Драганом Аничићем.

- Ретки су случајеви у нашем фудбалу да исти тренер у два наврата за само три и по године седи на клупи истог клуба – каже Аничић. – Први боравак у Шапцу заувек ће остати у мом сећању, као нешто што може да се догоди само у рају. Повратак је био сасвим другачији... Дочекале су ме бројне тешкоће, али ме то није скренуло у намери да станем уз Мачву иако је свима било јасно да је криза огромна. Вођен идејом и принципом да се вољени клуб не напушта због недаћа, остао сам до краја са жељом да се одужим на што бољи начин.

Поручио је на растанку:

- Пре свега бих желео да се захвалим играчима који су показали висок степен посвећености и одговорности и пружали максимум, иако су радили у тешким условима и месецима без динара. Велику захвалност дугујем и бројним навијачима Мачве који су остали уз нас иако су резултати били далеко од жељених. Боље упућени знају да смо давали све од себе и поред тога што није било основних услова за рад. Мачви желим све најбоље као и шабачким љубитељима фудбала, уз наду да ће превазићи тешкоће и да ће ускоро опет бити на путевима успеха – закључио је Аничић

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Zivota
Retki slucajevi?? Pre bi rekao precesti slucajevi, pa imamo trenere koji se vrte kao na ringispilu u krug po istim klubovima, i za manje od 3 i po godine.
Zmiga
Njemu sve isplaceno do dinara.
Oproban recept
Ide se u drugu ligu, okupe se igrači pomoću "štapa i kanapa" nikom se ne plaća ništa. Klub sa dugovima se gasi kad ispadne i iz druge lige. Osniva se >>Mačva2020<< i kreće se od betona pa gde se dođe. Srpska liga bi bilo top, a ako ne i zona je ok.
Sabac
Koliko ja znam nikom nista nije isplaceno a ni ne vidim kako ce. Duguje se iiigracima i trenerima najmanje 8 plata. Bojim se da ce Macva u beton ligu.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.