Почетна / Фудбал / Супер лига

Станојевић: Требало је да буде 0:0, Ђорђевић: Жал за бодом

Можда нисмо заслужили да победимо Чукарички, али смо показали карактер и добро смо играли, изјавио је данас тренер фудбалера београдског Патизана Александар Станојевић
ФОТО: М. Спасојевић

Црно-бели су победили Чукарички у 17. колу Суперлиге, а стрелац јединог гола био је Никола Штулић у 86. минуту након асистенције Сејдубе Суме.

Мислио сам да је 0:0 требало да буде резултат, али дали смо гол. Тешко је било друго полувреме уз ветар, као што је њима било тешко прво. Презадовољан сам. Драго ми је да је Штулић дао гол. Морам да будем задовољан. Можда нисмо заслужили да победимо, али смо показали карактер и добро смо играли – рекао је Станојевић после меча за ТВ Арена Спорт.

Тренер Чукаричког Душан Ђорђевић каже да је његов тим имао прилика да угрози гол Партизана и да остаје жал што на крају нису успели да сачувају своју мрежу.

Свака част Салету (Станојевићу) на искрености. Имали смо неколико ситуација из којих смо могли да их угрозимо. Нисмо то искористили и онда је на крају бљесак играча као што је Сума, који је одлучио победника ове утакмице. Жалимо за приликама и за једним бодом и што нисмо издржали да не примимо гол – рекао је Ђорђевић.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

samo da pitam
Sta smo to mi igrali u prvom poluvremenu?
Pigeon
Da ne udje "nespremni" Suma...Sta li ce tek da radi sa loptom kada bude "spreman"? Onomad me jedan kritikovao sto lika pored klupe Partizana nazivam razmonterom. A ja njega i sve takve (a ima ih) pitam: 1. Da li u Partizanu treba da igraju najbolji i najspremniji ili onako da se ne naljute, malo jedan malo drugi ( Banjak, a ne Vujacic, ;po meni trebaju da igraju obojica, Obradovic a ne Urosevic koji je spremniji kud i kamo, Jojic a ne Suma, Miljkovic a ne Lutovac, kako to da Stevanovic odjednom nestade sa gola posle onog odbranjenog penala...), da se ne naljute menadzeri ili sta!? 2. Kako to da je tromi, spori, neinventivni Jojic "spreman", a brzi, lucidni, nezgodni Suma "nespreman" ? I 3. i krucijalno, ko voli da gleda ovakav Partizan? Pobedjujemo? Pa, sta je sporno, imamo dobre igrace, pobedjivao je Partizan i ranije, uz mnogo bolju igru i licio na tim? Ovaj RAZMONTER nas je raturio u jeku sezone, ispali smo iz Evrope od prosecnog tima i dodao nam jos 5 bodova zaostatka...
Pedja
Kada bi se gledala statistika u poslednjih nekoliko godina, mislim da je Partizan rekorder po pobedama od 1:0 u poslednjih 5 minuta ili sa jednim razlike. Razumem da se to ponekad desi, napadas, pa ima logike da se da gol. Ali, skoro svaka utakmica, malo mi to..
@Pedja
Pa sta ti to?...
Stari grobar
Birmancevic, Birmancevic, Birmancevic u FKP zbog PFC.
Madjionicar
Fer i korektna izjava od strane "razmontera", kao sto je i trener Cuke primjetio. Na kraju dana, mi u zadnjih 6 utakmica imamo 6 pobjeda. Od toga, protivnici su nam u tih 6 utakmica dali samo 1 gol. Cisto malo statistike za strucnjake iz fotelje.
Marko
Da Vojvodina nije izgubila vec dobijeni mec sada bi bili treci...
Marko
To sve uz pomoc drzave dok ostali glodju grane po Srbiji a zagrepcani uzivaju...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.