Почетна / Фудбал / Супер лига

Стевановић: Велика победа; Дамјановић: Ово је тужно

Напредак је после преокрета са 3:1 победио Вождовац у првој утакмици 17. кола Супер лиге
ФОТО: М. Ивановић

Тренер Напретка Горан Стевановић рекао је да су његови фудбалери вечерас против Вождовца забележили веома значајну победу у борби за опстанак.

"Велика победа за нас, много значајна у борби за опстанак.  Био је један начин на који смо могли да победимо у овој утакмици и у томе смо успели. Тврдо позади, пробали смо да прескочимо средину терена, да тежиште игре пребацимо на противнички део терена. Вождовац је заслужено на позицији на којој се налази", рекао је Стевановић после утакмице у Крушевцу.

Напредак је после преокрета са 3:1 победио Вождовац у првој утакмици 17. кола Супер лиге.

Тренер Вождовца Јован Дамјановић рекао је да је тужан и разочаран.

"Честитам играчима и тренеру Напретка, они људи поштено раде свој посао, остварили су важну победу. Ово је болно, када овако проведете време у Крушевцу где треба да буде фудбалска представа, а било је много мало фудбала и спорта. Тужан сам и разочаран. Честитам мојим играчима на херојској игри", рекао је Дамјановић.

Додатно је упитан шта га је то растужило, на шта је одговорио:

"Цео  амбијент, цео овај догађај ме је растужио".

Коментари0
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.