Почетна / Фудбал / Супер лига

Немања Стевановић: Био сам убеђен да ћу одбранити пенал

Голман Партизана Немања Стевановић рекао је да је његова екипа заслужено славила у Суботици и истакао да је био убеђен да ће одбранити пенал
ФОТО: М. Спасојевић

"Веома важна утакмица за нас. Имали смо много проблема због повређених играча и заражених короном. Императив нам је била победа. Али, показали смо карактер и заједништво у овим тешким тренуцима и на крају успели заслужено да победимо", рекао је Стевановић за клупски сајт.

Фудбалери Партизана победили су у Суботици домаћи Спартак са 2:1, у утакмици 14. кола Супер лиге Србије, а херој црно-белих на том мечу био је Стевановић који је одбранио пенал у 90. минуту.

"Кад је реч о пеналу припремао сам се са тренером голмана Јовшом (прим.аут Немања Јовшић). Радили смо анализу и то ми је много помогло да одбраним пенал. Ритуале имам као и начине на који браним пенале, али нек то остане тајна овај пут. Био сам убеђен да ћу одбранити пенал", рекао је Стевановић.

Како је навео, у Партизану му је "свака одбрана омиљена".

"Трудим се да водим екипу на терену и да их имам што мање. Другари из клуба су ми наравно сви честитали. Били су увек уз мене и захвалан сам им на томе. Одужио сам им се одбрањеним пеналом", рекао је Стевановић.

Голман Партизана сматра и да је његова екипа победом против Спартака вратила самопоуздање.

"Време је наш савезник. Сигуран сам да ћемо из утакмице у утакмицу бити све бољи и бољи и да ћемо побеђивати", рекао је Стевановић.

Коментари13
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

igor
Čak i sat koji ne radi 2 puta dnevno pokaže tačno vreme
Rajko Prole
Da nam je on branio na svim utakmicama imali bi jos najmanje pet bodova vise.
Rajko Prole
Fudbalska obzervatorija CAIS napravila je novo istraživanje, koje je pokazalo da Partizan ima najproduktivniju omladinsku školu u Evropi! Ovo istraživanje je obuhvatilo najjačih 31 šampionata pod pokroviteljstvom UEFA. Partizan je školovao čak 85 fudbalera koji trenutno igraju najviše rangove domaćih šampionata, a nijedan drugi tim mu nije ni blizu. Ajaks, godinama nedodirljiv klub po ovom kriterijumu, pao je na drugu poziciju sa 77 fudbalera koji su prošli njegovu omladinsku školu, a koji sada igraju na najvišem nivou. Da bi se računalo da je neki fudbaler prošao omladinsku školu određenog kluba, potrebno je da provede u tom timu najmanje tri godine u periodu od svoje 15. do 21. Ponovo se istočna Evropa pokazala kao tlo koje razvija više mladih igrača, u odnosu na bogatiji zapad, koji kupuje “gotove proizvode”. Srbija može da se ponosi time da ima i 7. i 10. najproduktivniju školu Evrope. Na sedmom mest
moma52
Svakao da je ovo za pohvalu ako se gleda jednostrano.Međutim,ima tu i drugih činjenica,prodaju jeftino(sem par izuzetraka),poklanjaju igrače uz apanažu za sebe i ne interesuje ih budućnost kluba.Niko,ili bar većina te dece ne bi otišla,kada bi im dali ugovore pristojne od oko 200 000 eura godišnje(trojica bi ostala umesto osrednjeg stranca),a klub bi mogao da se razvija i jača tim iz godine u godinu,ovako raspad sistema,koji u stvari ne postoji,a konto rukovodećih ljudi sve veći,dok je dubioza kluba na ivici ili već spremna za stečaj.
Pigeon
Pisao sam jos tada, ali evo da se ponovim. Da je Stevanovic branio penale u finalu Kupa u Nisu, Partizan bi osvojio trofej! Stojkovic je procitao 3 penala, ali je sporo reagovao (ipak su godine u pitanju), a nisu bili neki mnogo precizni udarci. Ovaj bi "skinuo" bar dva (ima sjajne reflekse)! Ali, mnogima je ostalo nejasno zasto nije usao pri kraju da brani penale; verovatno jos jedna od "cuvenih" izmena/neizmena nasih trenera.
@Marko
Klinjo da sudija nije izmislio penal Indjija bi pobedila pa bi razlika bila sest a to se lalo stize.
Enky
Zar se još nisi isplako.
Прикажи још одговора
Marko
Igrac te pogodio u padu i Ja bi odbranio takav udarac umesto u suprotnu stranu gadja tebe...
Много добар гробар
Неће вредети ако ти напишем одговор!
lazar matić
- Auuuuuuu brate slatki ala si sad lupio i ostao živ. Penal je odlično izveden. Odbrana vrhunska. Naravno da treba i doza sreće, ali to ne umanjuje njegove zasluge, baš nikako.
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.