Почетна / Фудбал / Супер лига

Звезди казна за картоне 55.000

Oсам је рекордан број картона (плус црвени Санога) добијених на једној утакмици за црвено-беле
ФОТО: И. Веселинов

Црвена звезда кажњена је и са 55.000 динара због осам жутих картона колико су играчи овог тима добили на утакмици са Партизаном (1:1).

Ово је уједно рекордан број картона (плус црвени Санога) добијених на једној утакмици за црвено-беле.

Коментари6
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Rile
Kartoni 8+1 pokazuje nemoć ekipe koja ne zna da igra čisto kad naiđe na boljeg. Ne znaju da se ponašaju kad su inferiorni, a trener istinsko veliko ime kao fudbaler polaže račune manje vrednim od njega pa neurozan.
Pedja
Igraci Zvezde su dobijali kartone i kad mrko pogledaju sudiju. Secam se scene u drugom poluvremenu kada Gajic pita sudiju kako korner kad niko nije dirao loptu, a on mu odmah dade zuti.
Marko
Ko je sudio moglo je i vise najveci neznalica sudjenja nebi ni penal da se nije plasio pauziranja...
Marko
Dve pakle cigareta ,koje su ostale kazne nista nepisete samo o Zvezdi..
Marko
Zahvaljujuci provokaciji igraca Partizana a gde je nedosudjeno 6 kartona za Partizan...Kada kazu dobri domacini sve je u derbiju receno...Prljavi ljudi,igra i srpski fudbal, vandali...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.