Почетна / Фудбал / Супер лига

Директор Правне службе ФСС: Најоштрије осуђујем Вулетића

„То што је Вулетић урадио је апсолутно неприхватљиво и крајње непримерено понашање. Ниједан фудбалски функционер и спортски радник то никада не би смео себи да дозволи“
ФОТО: М. Спасојевић

Директор Правне службе Фудбалског савеза Србије (ФСС) Дејан Шупут најоштрије је осудио објаву на друштвеним мрежема потпредседника ФК Партизан Владимира Вулетића.

Вулетић је на друштвеним мрежама објавио монтирану фотографију на којој се налази Борјанов син, након чега је голман Црвене звезде најавио судску тужбу.

- То што је Вулетић урадио је апсолутно неприхватљиво и крајње непримерено понашање. Ниједан фудбалски функционер и спортски радник то никада не би смео себи да дозволи. Максимално осуђујем понашање Вулетића који је злоупотребио фотографију на којој се налази дете голмана Црвене звезде Милана Борјана. Молим све оне који су на било који начин активни у српском фудбалу да воде рачуна о свом понашању и да се никад више не догоди оваква ситуација у којој су пређене све границе људскости - изјавио је Шупут.

Коментари25
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

RRR
Terzo, kazni Mrkelu zbog distance. Od ovoga da bezite na puskomet.COVID je najmanje sto moze da vas snadje.
dzoni
-8 psst
Udbaš
Pisah ja komentare,ali"slobodni mediji" ni jedan nepusti.Suština svih komentara je da je ceo FSS i cela fudbalska organizacija pod upravom kluba pod no tenka.Znači KOKEZA,ŠURBATOVIĆ,PANTELIĆ,ŽIGIĆ i evo sazndoh da je predsednik pravne službe FSS,ŠUPUT!Da neveruješ da su i tu posadili svog čoveka,inače DOKTORA PRAVA UNION FAKULTETA!Klub pod no tenka vodi lice sa poternice,inače takođe DOKTOR SAMO NEZNAM ČEGA ,TAKOĐE PRESTIŽNOG ALFA FAKULTETA! Zamisli kad nabrojiš ove likove, očekuješ da normalan navijač,a pogotovu navijač Partizana može da se NEPODSMEVA TRA LA LA LIGI ?? Zamisli ti Dr.Prava koji VERIFIKUJE,da AP VOJVODINA NIJE U SASTAVU SRBIJE, a ist ti"slobodni mediji" nestadoše u odbranu države Srbije, samo da bi se ispunila želja VELIKOG VOĐE da se prikači klubu pod no tenka nepostojeća titula!!Isti ti "slobodni mediji", nekomentarišu NEMORAL, LOPOVLUK,o menjanju SISTEMA TAKMIČENJA SVAKE GODINE, od istog tima !!! Zar stvarno"slobodni mediji",misle da će se tim LOPOVLUCIMA PLJESKATI ?
kondor
Sramno je to sto uradi Vuletic , ali pitam vajnog direktora pravne sluzbe FSS Suputa da li se mozda nekada oglasio za ukradenu decu iz porodilista tako rece andjele , ukradeno je na hiljade dece ili to mozda nisu srpska deca ili su mozda deca manje vrednosti . Njihovi ocevi ne igraju u klubu gdje je ovaj gospodin ako je gospodin zaposlen . Jeli se ikada oglasio o ukradenim parama iz FSS prvi covek toga saveza se tereti da je proneverio oko 7. miliona evea , verovatno ovaj pravnik ima koristi od tih ukradenih para . Sramota .
Magla
Ako mozes da pojasnis zbog cega bi se FSS oglasavao o ukradenoj deci iz poszorista, za nas neupucene? Usput, cimni Belivuka da pita direktora policije sto ne pokrece istragu za proneveru, oni su ortaci, druze se zajedno.
Mosquito
Ako je za nekim raspisana CRVENA POTERNICA, a drzava ga stiti, da li je on kriminalac?...., ili drzava?
Mosquito
Dobro bre, gde su komentari? Izgleda da su u pravu oni iz bivse Juge koji su nas zvali p.c..cama.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.