Почетна / Фудбал / Супер лига

Филип Стевановић: Показали смо колико смо бољи тим и зашто не могу да нас добију

Фудбалер Партизана Филип Стевановић рекао је да Црвена звезда није заслужила да освоји бод у Хумској и оценио да је његова екипа игром показала да је боља од "вечитог" ривала
ФОТО: ФК Партизан

"Нису заслужили овај бод на нашем стадиону. Били смо бољи, имали смо више шанси, они су били безопасни, али ми нисмо искористили оно што је требало", рекао је Стевановић новинарима после утакмице.

Фудбалери Партизана и Црвене звезде одиграли су нерешено 1:1, у утакмици 11. кола Супер лиге Србије.

У 163. "вечитом" дербију на стадиону у Хумској, Партизан је повео у петом минуту голом Филипа Стевановића, а Звезда је до бода дошла голом из пенала који је у 74. постигао Александар Катаи.

"Сматрам да смо овом утакмицом показали колико смо бољи тим и зашто нису добили претходних пар дербија", рекао је Стевановић.

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

gropn III
Fićo, posle slabijeg prijema lopte uspeo si da postigneš gol, a u drugom poluvremenu si ih slao u jarak, jendek i reklame ... KLASA si za sve njihove i bili ste sa Svetom na konferenciji za štampu melem na ranu za izvlačenje zvezde iz poraza! naravno da smo imali 3 stopostotne šanse na 1:0 da dokusurimo grogirane samohvalisavce, naravno da nismo imali igrača posle takodje "nesrećnog" izlaska Sume ko će da postigne gol! naravno, Falćinelijeva glava, Kasapkova stativa, su sve što je vidjeno od razorne 5:0 ; 6:0, zvezde! Pa 3 povlačenja sa ledja, bezbroj uzastopnh Kataija, Sanoga, izmišljeni korner, povlačenje Zdjlara u naših šesnaest je specijalitet iz Lovćenca, tako da su se za sada izvukli .... do sledeće prilike
@gropn111
Sve u sridu bez komentara sam.
Lala
Klinac lupeta li lupeta to ga valjda trener ucio na treningu.Dete ovakvim izjavama i ponasanjem imaces prodju samo na splavovima kao lola.za godinu dana padces u zaborav.Raspitaj se sta znaci sportsko ponasanje i realnost.
tralalala
Pricas o Gavricu?
Pedja
Cuti bre i ne lupetaj. Juce si poceo da igras, a pricas nebuloze. Igrali ste bolje sa 30% poseda lopte?! U drugom poluvremenu se igrale vikotrije na strani Partizana, ni pola da predju.Ako vam je ovo dobro, kako li izgleda kad je lose?
zak
Ovo je već bolest.
mrs
Izvini gromado od kluba nismo te prepoznali

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.