Почетна / Фудбал / Супер лига

Станојевић тражио појачања, али Партизан ће изгледа продавати...

Филип Стевановић је у петак, 25. септембра, прославио 18. рођендан. Партизановом тренеру Александру Станојевићу „бацили смо рукавицу”: очекује ли да бисер и 19. дочека у Хумској?
ФОТО: В. Марковић

Волео бих да Филип остане овде до 23. рођендана: рано му је да иде. Али, таква је ситуација, тешко да ће да дочека овде и следећи, камоли за две године... – казао је тренер Партизана Александар Станојевић.

Парни ваљак, у дугу на крају 2019. од 31 милион евра (није урачунат приход од трансфера Страхиње Павловића у Монако – 10), после елиминације од Шарлрое налази се у незавидној ситуацији. Руководству се намеће да – продаје!

Стога, реално је да до 5. октобра Филип Стевановић или Умар Садик напусте Топчидерско брдо. Црно-бели призивају сценарио да бисера, упркос потпису за други клуб, задрже сезону на позајмици...

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Radašin
Mogao je da traži kad se završi prvenstvo ovaj tim i ovaj stručni štab više nema šta da izgubi, izgubili su prvenstvo, ligu evrope, sad umesto da uigravaju mlade iz svoje škole koji su mnogostruko bolji od ovih za koje su bačene velike pare. Rasprodati ove bezvredne dovedene i ove domaće otpadnike od evropskih timova i krenuti na stvaranje novog tima, nove igre, novih rezultata ali sa novim i pametnim šefom ovaj to definitivno nije.
Miki
Bilo bi dobro kada bi neko hteo direktore da uzme bez ikakvih para pošto i ne vrede ništa kao što oni poklanjaju Partizanove talente pa ih posle kupuju nazad
Kiza
1. Da le će konačno neko obelodaniti sudbinu Dušana Lalatovića kojeg je u klub doveo Vazura i Sava? 2. Da li Stanojević računa na njega odnosno da li će mu pružiti šansu?
Kiza
Biću dosadan dok neko ne odgovori.
Zoki
Dosadan si više
Lala
Niste objavili koliko ste dobili za transfer Đorđa Ivanovića u Olimpiju?
Бели
Па и јесте продат за 500 хиљада, али је ту једна рата од 200 хиљада отишла на трансфер Бањака.
Gaga
Pa u tome i jeste problem što su PRIKAZALI da su ga platili 400k (a realno ne verujem da su više od 100-150 dali) a sad PRIKAZUJU da su ga prodali za 300k a verujem da nije otišao ispod 500!
Прикажи још одговора
Zuk
Kako je doslo do duga od 31 miliona evra je pitanje navijaca Upravi.Lose poslovanje losih ili nestrucnih ljudi, ili i jednih i drugih.Pravi partizanovci da su bili u rukovodstvu ne bi dozvolili da duga uopste bude.Preovladao je licni interes pojedinaca a opsti nije bio primaran.Rezultat rada je katastrofalan i namece se pitanje kako smeniti i dovesti strucnjake koji znaju i vole Partizan.Rashodi su preveliki i na njih se mora da utice pametnim i racionalnim poslovanjem.Strucne sluzbe imaju losije rezultate prevashodno nedostatkom kvalitetnih igraca a verovatno je da pojedini nisu za Partizan.Uprava je duzna i obavezna da obezbedi dovodjenje kvalitetnih igraca sto nije uopste uradjenoBanjak je jedino kakvo takvo pojacanje dok Vitas,Brezancic,Miljkovic,Smiljanic to nisu.
@paranoja, ali gde?
Spljiskali ste vi obe LS (zasto sada nemate ni za plate?), a od Radonje niste dobili 12 miliona (dakle, lazes kao...), vec mnogo manje para jer ste morali da delite sa ostalima koji su imali prava na njegov transfer, pa cak i Partizan!
pa pa pa paranoja
Mi smo samo od dve Lige Sampiona resili taj dug, a gde je prolece u Ligi Evrope, gde su transferi, samo od Radonjica je doslo 12 miliona, a gde je Gazpromovih 4,5 miliona godisnje, bez bonusa za ulazak u evropsko takmicenje i titulu? Grobarski mitomani koji izbegavaju cinjenice i samo mastanja Zeljka Pantica gledaju.
Прикажи још одговора

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.