Почетна / Фудбал / Супер лига

Дамјановић пред Звезду: Идемо да се надигравамо

Тренер Вождоваца Јован Дамјановић рекао је да ће његова екипа у предстојећем мечу против Црвене звезде бити мотивисана да покаже шта може и поручио да "змајеви" на то гостовање иду с циљем да се надигравају
ФОТО: В. Марковић

"Очекује нас један озбиљан и реномирани противник, који игра доста добар фудбал. Желе да контролишу ствари на терену, посебно са лоптом, што је и наш циљ и неће нам бити ни мало лако. Имају озбиљан играчки кадар, стручни штаб ради добар посао, али ми имамо групу талентованих играча који ће имати мотив да покажу шта могу, тако да идемо да се надигравамо", рекао је Дамјановић, преноси клуб.

Фудбалери Вождовца у недељу гостују екипи Црвене звезде на стадиону Рајко Митић, а утакмица осмог кола Супер лиге Србије заказана је за 21 час.

Тренутно водећа екипа и бранилац титуле у домаћем првенству и даље је без изгубљених бодова, док се "змајеви" налазе на деветом месту са 10 освојених бодова.

"Искористили смо неколико претходних утакмица да се уиграмо као екипа. Велике промене су се десиле у екипи тако да нам је било потребно стрпљења и времена да се створи кохезија. Мислим да је ово један природан пут где се чак и у утакмицама без резултата могла видети добра игра јер је све ово један процес који траје и због тога нисам незадовољан", рекао је Дамјановић.

Један од искуснијих играча међу "змајевима", Марко Путинчанин, поручио је да је утакмица против Црвене звезде нова прилика за доказивање.

"То су утакмице у којима није потребан додатни мотив. Сматрам да треба да изађемо и да уживамо на терену, као и да имамо шта да покажемо. Ово је први пут ове сезоне да ће наша утакмица имати пренос уживо и то можемо да искористимо да се представимо фудбалској јавности у најбољем могућем светлу", рекао је он.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

samo glina...
Alo,"Beli" pa i "Crni",seti se ti vaših uvežbavanja...Već čuveno vreme Zeke i Bjeke,pa Toleta,pa onog iz Kule,mračno vreme u kojem su nestale mnoge dobre ekipe iz fudbalskih centara one Jugoslavije!
Zuk
Iako ih budete nadigrali pusticete ih ili vi ili sudije.
Panonija@Zuk
Znaci vas dvojica bisera smatrate da Zvezda nema sanse za pobedu na svom terenu protiv vozdovca ako im sudije ne pomognu. Ne znam koji je inteligentniji od vas dvojice uzdanice grobarskr.
Beli
mozda ste se vi uigrali, ali oni su više, treniraju penale i kako doći do njih u regularnom toku, treba dobro istrenirati i uvežbati padove, sudijama nije lako da u trenutku procene i na kraju budu krivi... to je tren. Setite se Mrđe, Milijaša, Padalice, .. to se vežba i vežba.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.