Почетна / Фудбал / Супер лига

Трка са временом Катаија и Бена, Гобељић вероватно не игра на Кипру

И без најбоља два играча Црвена звезда је уписала седму првенствену рецку на гостовању Чукаричком
ФОТО: М. Рашић

Сва енергија усмерена ка утакмици са Омонијом и оспособљавању Александра Катаија и Мохамеда Бена за меч који прваку Србије може да донесе капарисање групне фазе УЕФА такмичења и долазак на корак од трећег узастопног пласмана у Лигу шампиона.

Катаи и Бен су у трци са временом, без јасних назнака у овом тренутку да ли ће бити спремни за 90 минута у Никозији. Кључни офанзивци екипе нису без тренинга, али раде и даље дозирано.

Кондициони део стручног штаба труди се да за њих направи најбољи програм, како би у најбитнијој утакмици били на располагању шефу струке Дејану Станковићу.

Очекује се да Бен и Катаи буду на терену, док су мање шансе за игру против Омоније Марка Гобељића. Стандардни десни бек се повредио у Тирани, опоравак се одужио и како сада стоје ствари позицију стартера имаће Милан Гајић.

Дијего Фалћинели је лиценциран за треће коло квалификација за Лигу шампиона и биће у комбинацији за меч са Омонијом. На европској листи заузео је место Милоша Вулића, новог члана италијанског Кротонеа.

Фалћинели је већ дебитовао за Црвену звезду на Бановом брду, а хоће ли се наћи у протоколу међу 18 за гостовање Омонији одлучиће Станковић по доласку на Кипар.

Коментари16
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Dane
Zvezda uvek ima najboljeg igrača - Sudija!
Baron Pinđur
Ne znam zbog čije babe zdravlja su nagomilali toliko “kapitalaca” u Zvezdi, jer od svih njih može igrati samo Kanga i to pod uslovom da je u takozvanoj “minus fazi”. možda on može da odigra jedno dvadesetak minuta u drugoj polovini drugog poluvremena. Ostali su za sprdnju sa svojim učinkom u Evropi. Glavna karakteristika svih Zvezdinih “kapitalaca” je povratna lopta na svoju polovinu, a to je nedovoljno za Kipar!
Marko
OVO SU PROVOKATORSKA PISANJA I ZNA SE OD KOGA SU...
JA
Uh bre, jak tim vam stoji na putu za LS, cuvena, strasna i svetski poznata Omonija.
@Sta
Omonija brate, ne Apoel, Omonija, da li si ti ozbiljan hahaha
@Sta reci
Pa i vi ste ispali od Apola, ili pratis fudbal od prosle godine? haha Ipak je ovo Omonija covece, kao nasa Surdulica i sl, bez uvrede za Surdulicane ali ipak nisu oni krem fudbala u Srbiji.
Прикажи још одговора
Lord Ajvar
Imam pravo na svoje mišljenje! Nisam ptica zloslutnica, ali ne vjerujem u Zvezdine afričke “kapitalce”! Ako pogledamo logično, svi današnji afrički “kapitalci” su došli u Zvezdu kao standardni rezervisti iz svojih bivših klubova, izuzev Kange, koji je došao nakon isteka ugovora, ali njegov klub (Sparta) nije želeo sa njime da produži ugovor- Pametnom dosta! Boaći je došao kao četvorogodišnja rezerva iz Italije, Ben kao rezerva iz Olimpijakosa, Sanogo kao rezerva iz Saudi Arabije, a o Kangi je već rečeno! Kako očekivati od ovakvih trećepozivaca da naprave nešto revolucionarno na terenu?! Ne kažem da Zvezda neće pobediti na Kipru, ali u ove “kapitalce” apsolutno ne verujem! Vreme će pokazati ko je u pravu!
Lord Ajvar@Lord pekmez
U svakom slučaju ne bih dovodio ovu falš robu, jer toliko su dobri da ni jedan “kapitalac” ne može nigde da mrdne iz Zvezde, jer ih niko ne traži! To je žalosna istina i za tebe I za one koji vode Zvezdu!! Pružio bih šansu mladim igračima iz Zvezde i drugih naši klubova i ne bih razigravao ovaj škart iz Afrike! Zvezda razigrava “kapitalce” za jake reprezentacije Komorskih ostrva, Gabona, Kameruna i Gane! “Napred u nove poraze” (V.Bulatovič-Vib).
Lord pekmez
A koga bi ti doveo ????

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.