Почетна / Фудбал / Супер лига

На мети Партизанa Иван Обрадовић

Парни ваљак жели још једног повратника на позицији крај аут линије
ФОТО: ЕПА/Петер Пауел

Иван Обрадовић могао би да буде још један повратник у Партизан овог лета. После Александра Миљковића, десног бека, црно-бели желе ново име и на супротној страни терена.

Бивши репрезентативац Србије, учесник Светског првенства 2010. у Јужној Африци, има 32 године и камбек у Хумску би могао да га врати у живот.

Последњих шест месеци Обрадовић је провео у Легији, међутим, код тренера Александра Вуковића, некадашњег везисте Парног ваљка, није добио шансу ни на једној такмичарској утакмици. Иза Обрадовића је и период неиграња у последњој од четири године уговора у Андерлехту. Уколико би дошао, Обреновчанин би пре свега морао да се добро физички спреми како би подсетио на некадашње дане.

Остали играчи за које су црно-бели заинтересовани такође су већ играли у Хумској. Прва мета је Светозар Марковић, штопер Олимпијакоса на позајмици у Лариси. Преговори са Пирејцима још трају, уколико пропадну алтернативе би могле да буду Златан Шеховић (Макаби Нетања) или Јован Влалукин (Металац).

Милош Јојић остаје и даље велика жеља, али он хоће да се из Башакшехира врати у Немачку и због тога је тренутно далеко од матичног клуба. Веће су шансе за долазак Николе Чумића из Олимпијакоса.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

FkpCascais
Vratite vi Savu Milosevica i ukinite ova ogranicenja FSS-a i sve ce biti daleko bolje!
Karlo Veliki
Ako Partizan prodaje Urosevica i Brezancica, a treba, onda ima logike da se dovede Obradovic i vrati Sehovic, u protivnoim to je nagomilavanje... Sto se Vlalukina tice, prvo treba dati otkaz onom iz struke koji je odobrio odlazak ovog igraca, a onda igraca dovesti. Nisam siguran da je Miljkovic pogodak, jedino sto je kao desni bek nesto malo bolji od Miletica, ali nedovoljno za Partizan....U situaciji smo da ova Uprava nedavanjem novca, za bar 2 pojacanja, utrosi i Stanojevica.
nemam pojma
Obradović, Vlalukin, Jojić, pa i Pantić koji je pokazao kvalitet protiv zvezde. Marković i Šehović su pravili kikseve, ali su bili vrlo mladi i neiskusni.
Che @ nemam pojma
Ako mislis na Danila Pantica, moje je misljenje da on nije za Partizan, i da je upravo tamo gde zasluzuje. Vlalukina i Sehovica vratiti sa cetvorogodisnjim ugovorima, a nikako ne dovoditi na pozajmicu bilo koga.Uz 2 pojacanja stvoriti osnovu na duzi rok, a prednost dati rasciscavanju rostera.
nemam pojma
Već su doveli igrača za kojeg ja nisam. Vraćanje šehovića i Vlalukina mi je ok, ako bi otišao jedan od levih bekova a možda i obojica uz dolazak Obradovića. Urošević, Obradović i mladi Šehović nalevoj a vratiti Rukavinu koji je i pored godina jedan od najspremnijih srpskih igrača, na desnu stranu uz Vlalukina. To bi privremeno pojačalo odbranu. Šteta da nije doveden Rajković na štoperu. Jojić bi bio premija, igrač sa dobrim pregledom i pasom, odličnim prekidom. Mi moramo da formiramo tim od 22 vrlo dobra, uz neke odlične igrače. Ostali mogu biti mladi igrači, recimo njih 6 i jedan golman. Roster od 22 prekaljena plus 7 mladih, koji ne koštaju mnogo.
dejavu
Kakvo smaranje zadnjih 10+ dana. Ne zna se da li su bili gori mediji sa kojekakvim "pojačanjima", trio VVV sa saopštenjima, ili replike FSS-a i "iskusnih"iznutra. I čim krenula prva utakmica odmah novi klinč. Jeste bio za crveni i ako ima pravde FSS bi trebalo Sanoga da kazni odvojeno od sudije. Bar je tako ustaljena praksa u zapadnim ligama. Ali koga briga za saopštenja bilo koga. Mene možda malo interesuje šta i koliko može Stanoje na terenu... a sve ostalo, žali Bože...

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.