Почетна / Фудбал / Супер лига

Ђорић: Нема места у тиму на којем Звездини играчи нису бољи од Партизанових

И једни и други траже алиби кад се нешто деси, али Партизан то ради изузетно наглашено – наводи Ђорић
ФОТО: И. Веселинов

Рекли сте да су Партизанови странци трећа класа, а какви су Звездини?

- И код њих нема ниједног прве класе. Ни Звезда нема много боље странце и њени су друга и трећа класа. Чим их мењају сваки час, тако је, Томане дао гол и иде...

У чему је Звезда онда толико боља?

- Боља је, има неупоредиво боље домаће играче. Жао ми је што Звезда рецимо, продаје Вулића. Није се још ни доказао, а има велике квалитете. Погледајте и централне бекове Звезде, па голмана... Бекови Звезде су неупоредиво бољи, централни бекови посебно... Нема места у тиму на којем Звездини играчи нису бољи од Партизанових... А ни то није довољно за оно што Звезду чека у наредном периоду у Европи. И једни и други траже алиби кад се нешто деси, али Партизан то ради изузетно наглашенокаже Милован Ђорић.

Коментари19
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Madjionicar
Partizan ima 4 igraca koji su garantovano bolji od bilo kog Zvezdinog igraca. Nabrojacu ih: Natho, Suma, Sadik, Asano. Dodacu na ovu listu jos dvojicu – Zdjelar i Banjak koji su na svojim pozicijama sigurno bolji od bilo kog igraca kog Zvezda ima na tim istim pozicijama. Zvezda je bez daljnjeg bolja na golmanskoj poziciji – Borjan objektivno i jeste Zvezdin najbolji igrac. Sveukupno je vjerovatno bolja i na stoperima – par Degenek-Milunovic > par Vitas-Banjak – ali su za nam zato bekovi tu negdje slicnih kvaliteta – znaci, ne valjaju ni njihovi ni nasi. U sredini i napadu, rekao sam vec, nemaju boljeg igraca od nas jer su i Sadik i Suma i Natho za klasu bolji od bilo kog igraca kog oni imaju. Ostaju, znaci, jos samo krilne pozicije gdje smo mi jaci za Asana, ali oni ipak imaju – to se mora priznati – vecu i kvalitetniju rotaciju od nas. Znaci, suma sumarum, 1) Djoric naravno lupa ko Maksim po diviziji, i 2) u najgorem slucaju su nam timovi iste jacine.
FkpCascais
Hajka protiv stranaca se nastavlja, sad ispade da nijedni ne valjaju. U Zvezdi Borjan, Degenek, Ibanez, Le Talek, Donald, Ebesilio, Marin, Kanga, Ben, Vijeira i Bocko su svi igraci o kojima bi ovaj djoric mogao da prica sa postovanjem, a Zander, Kanjas, La Para, Garsija i Tomane su zbog ogranicenja stranaca falili kontiuitet, pa ih nije fer ocenjivati. U Partizanu su Natkho, Suma, Asano i Sadik dokazali kako dobro odabrani stranci prave razliku, a Banjaka je prerano ocenjivati. Ja se pitam koji to domaci igraci su toliko vredniji? U FKP su stranci upravo pomogli FIci da se brze razvije. A u CZ sem Pavkovih golova domaci nisu nipocemu odskakali. Inace, ovaj djora je i Klea nazivao treceligasem. I neverovatno je da i sad kad ne mogu da igraju vise od 4 stranca, opet je ova ekipa ljudi nasla da krivi njih. Ja vas posmatram iz vana i moram da vam kazem da je rasizam kod nas jako izrazen.
Dr
Po ceni na trzistu se vidi i po interesovanju Evropskih klubova ko je bolji neko proda igraca za 10 miliona eura a neko pun srece kad uspe da ga proda za 800 000 hiljada
Terzov trbuhozborac
Rece kredibilni covek cija trenerska skola FSS nije decenijama izbacila trenera koji je trenirao iole pristojan evropski klub. Autoritet u svom poslu, evidentno.
FkpCascais
Paa kad je ta njegova trenerska skola poznata samo po tome da uci trenere koje igrace da forsira i kako da saradjuju sa meenadzerskim agncijama, a na tehnicko-takickom planu su NULA.
Dusan Dzigurski Dzigurica
Kad ti kazes onda je to tako, ti si mag nogometa!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.