Почетна / Фудбал / Супер лига

Симо Крунић отишао из Сурдулице, растанак са играчима какав се не памти

У наредном колу, против Новог Пазара, фудбалере Радника предводиће Дејан Ђуричић
ФОТО: М. Спасојевић

Симо Крунић више није шеф стручног штаба Радника. Искусни тренер и сурдулички суперлигаш, споразумно су раскинули уговор. У наредном колу, против Новог Пазара, фудбалере Радника предводиће Дејан Ђуричић.

Иако у овој сезони није имао успеха, упркос премијерној победи над Вождовцем, сарајевски стручњак остаће упамћен као један од успешнијих у суперлигашкој ери Радника.

Прошле године, Сурдуличани су играли сјајно, били крупан залогај и најјачим ривалима. Нису, међутим, успели да у актуелној сезони репризирају одличне партије и уследио је растанак са тренером.

Пре одласка сада већ бивши тренер Симо Крунић тешка срца се опростио од сурдуличких фудбалера који су га дугим аплаузом испратили из свлачионице. Старији фудбалери сурдуличког суперлигаша кажу да се овакав опроштај од тренера до сада није десио. Убрзо ће се знати Крунићев наследник на клупи.

Коментари19
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

tako se to radi
Nije "otkinuo" Partizanu i -sut karta! To je pravi razlog!
mik
ček sad, odlučite se, valja ili ne valja?
Ja
Skroman,dobar covek,trener...jednom recju gospodin...
Djeneral Draza
Kakav sarajevski strucnjak, kakve su to nebuloze? Pa nije on karijeru trenera pravio u Sarajevu. Kad vec o necemu pisete, raspitajte se malo pre toga.
@Trener
Iz tebe govori: ljubomora, zluradost, sebičnost, pakost, ozlojeđenost... Eto, toliki si ti "stručnjak i čovek." Na tvom mestu, ja bih se zabrinuo.
Miki
Au sto ne volite nas s ove strane Drine...
Прикажи још одговора
Darko
Gospodin od glave do pete! Malo je takvih u našem fudbalu. Cukarički je igrao najlepši fudbal kad je Krunic bio trener.
Darko
Očigledno da si pratio hrkljuš a ne fudbal.
Darko
Cukaricki-Zvezda 3:2. Doktor Simo Krunić. A ta Zvezda dobila prvaka Evrope 2:0.
Прикажи још одговора
Aca Bg
Dobro su skontali da je to prevara od trenera.
Aca Bg
A ti tvrdiš da ne bi????
Luna
Ti bi bio bolji 100%

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.