Почетна / Фудбал / Супер лига

Батак: На правом смо путу, не смемо да испустимо овај ритам (ВИДЕО)

Фудбалери Радничког победили су Мачву са 1:0, у утакмици четвртог кола Супер лиге Србије
ФОТО: В. Марковић

Тренер фудбалера Радничког из Ниша Радослав Батак рекао је, после данашње победе против Мачве, да је његова екипа на правом путу и да верује да ће наставити серију добрих резултата.

- Били смо доминантни у првом полувремену, нису нам ниједном шутнули на гол. Они су у другом полувремену имали посед, али смо им неколико пута узимали лопту на њиховој половини и пропустили добре шансе да забележимо доста убедљивији тријумф - рекао је Батак после утакмице.  

Фудбалери Радничког победили су Мачву са 1:0, у утакмици четвртог кола Супер лиге Србије.

Гол за три пода постигао је Немања Којић у 27. минуту, када је сјајно реаговао на центаршут Аксентијевића са десне стране.

- Била је ово јако тешка утакмица и то смо и очекивали - рекао је Батак и пожелео Мачви све најбоље у наставку сезоне. - Ми смо сада на правом путу и не смемо да испустимо овај ритам и хомогеност коју имамо у екипи. Верујем да ћемо наставити серију добрих резултат.

Тренер Мачве Драган Аничић рекао је да може да буде задовољан са много ствари, осим резултатом.

- Имали смо ритам, у већем делу меча смо диктирали темпо, имали смо шансе, али нисмо успели. Имамо проблем са реализацијом и просто не умемо да дођемо до поготка. Против јаких екипа као што је Раднички једноставно морате користити указане прилике, а ми то данас нисмо урадили и зато смо изгубили - рекао је Аничић. - Имали смо добре сегменте током овог меча и надам се да ћемо у наставку сезоне доћи и до жељених резултата.

Раднички након треће победе у лиги има девет бодова на свом конту, док је Мачва остала на три освојена бода.

Коментари2
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Udbaš
Jesi opet igrao sa rezervnim timom, ili to samo protiv cigana igraš sa rezervistima ? Nisi ti nikakav trener, ti si samo tončev ciganski potrčko....
Niko
Mora da si grobarčina

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.