Почетна / Фудбал / Супер лига

Подгрејане шансе Делија: Ивановић и Терзић на ручку

Врелије не може да буде око Маракане – Звездан Терзић и Бранислав Ивановић јуче су виђени на ручку у једном од елитних београдских ресторана! То не значи да ће Црвена звезда сигурно да ангажује сјајног дефанзивца, али сигурно је да повећава шансе
ФОТО: Бета/АП

Терзић не потврђује да је водио преговоре, говорећи да је реч о пријатељском ручку. Тешко је, ипак, поверовати у то, јер сигурно неће пропустити прилику да доведе бившег репрезентативца Србије уколико је то у реалним оквирима.

Сазнајемо да је нова рунда разговора заказана за наредну седмицу, уколико у међувремену доскорашњи ас Зенита не прихвати неку од иностраних понуда.

Терзић је, нема сумње, рекао какви су Звездини планови, а Ивановић ће саслушати и колико су озбиљне приче о интересовању за њега Фулама и Евертона. У Енглеској може више да заради, али са друге стране је прилика да испуни жељу да једног дана заигра у Црвеној звезди.

Јаки адути за долазак могли би да буду пријатељи у стручном штабу Дејан Станковић и Ненад Милијаш, а познато је да је Ивановић још одавно говорио у круговима себи блиских људи да му је жеља да на заласку каријере носи дрес Црвене звезде.

Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

А НА ЈЕЛОВНИКУ
Специјалитети суптилне талијанске кухиње: «Бон Аппетит»
srbijanac
Ja navijam za mladog igraca koji moze da igra dobro i pri tom kasnije donese klubu zaradu,ovaj ce da odigra onako lezerno na ime a uzece veliki novac i Zvezda ga nece prodati...znaci cist gubitak sa njim...i to veliki a kao stede novac ...stvarno mi nije jasan Terzic...znam da treba da se ulozi u nesto ako zelis dobar rezultat ali radi naopako prodaje mlade zlatne koke za male pare a kupuje stare istrosene igrace...
OGNJEN
Bilo bi to odlico, ali Bane je partizanovac i to veliki pa nisam siguran da je po zelji navijaca.
Samo ti ljubi
Dokazali su Stojke i Kleo
Donji Ljubis
Zelja i javna i tajna je da svi zele da budu u velikojn Crvenoj Zvezdi... sa jsd patlidzanom je isto......patlidzana "volim" (satro), a za veliku Crvenu Zvezdu se molim...to nije greh, voleti vece , bolje i uspesnije, san je svakoga, pa i onih sto igraju za patlidzana...ne...ne treba ih kriviti...!!!!
Cigi
Nema ništa od ovoga. Bane traži odmor i da dobro razmisli o svemu. Ima nekretninu blizu stadiona Fulama, a sa Evertonom i nije pričao niti oni sa njim. Otprilike oće da vidi da ako Zvezda uđe u LŠ (daj Bože) pa da onda dođe. E pa u tom slučaju daleko ti lepa kuča Ivanoviću. Da drugi igrači podnesu najveći teret, a onda ti kao dođeš da budeš šatro veliki. Ili dođi da pomogneš znanjem i iskustvom od starta, ili zaboravi na Zvezdu zauvek. A siguran sam da bi ti uprava ispunila sve zahteve. Ako to nećeš nego izvoljevaš, kao što rekoh daleko ti lepa kuća i sve najbolje.
Nemoj tako
Ne zanima ga ništa osim Londona.
Zvezdaš
Super! Broj 60 je slobodan.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.