Почетна / Фудбал / Супер лига

Батак пред Звезду: Раднички буквално има фудбалере за два јака тима

Можда и неочекивано, али сасвим заслужено, нишки Раднички лако је освојио сва три бода на премијерном мечу против Металца
ФОТО: М. Рашић

Победа изабраника Радослава Батака у дуелу са повратником у елиту вреднија је јер је стигла после изузетно садржајне игре са  много трчања и после велике борбености.

Сада следи тежи испит, дуел са Црвеном звездом, која је такође била убедљива против Новог Пазара.

Спремни смо да се надигравамо. Колико знам никада Раднички није претио Звезди, а ни било коме другом, неће ни сада. Наша игра против Металца, ефикасност и посебно, изузетна атмосфера у екипи гарант су да се нећемо обрукати против црвено-белих. Победа на премијери нам је ветар у леђа да на стадиону „Рајко Митић“ на којем домаћин неће имати помоћ навијача, покушамо да направимо изненађење. Лакше нам је пред ово веома тешко гостовање на којем је Звезда фаворит, него пред сусрет са Металцем, јер сада имамо толико играча да можемо да бирамо. Буквално имамо фудбалере за два јака тима и то не само по броју, већ и по квалитету и знању. Данас ћемо на тренингу још неке ствари дотерати, варијанте разрадити и мислим да се нећемо обрукати сутра увече – рекао је Радослав Батак, шеф стручног штаба Радничког из Ниша.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Mikac
Sigurni bodovi za Zvezdu. Već koliko zadnjih utakmica između ova dva kluba je završeno sa 2 ili više golova razlike u korist Zvezde i bez datog gola ekipe iz Niša. Ništa drugačije neće biti ni sada. Još dodati na to da Batak nema pojma šta priča. Hvali tim radničkog kao da su PSŽ, a imaju igrače da se bore sa Suboticom i Lučanima za šestu poziciju. Kao da su dobili Zvezdu 3:0, a ne tim koji je tek došao iz druge lige i to sa igračem više.
moze i sa pionirima
Ovaj vec najavljeje sklanjalicu, a za svaki slucaj i drugi tim...
gradjanin
samo se sklanjajte, sve ce si dodje na naplatu
Dr
Znaci drugi tim sutra,ocekivano.Damo jos jedna sklanjalica u nizu.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.