Почетна / Фудбал / Супер лига

После меча у Крушевцу Звезда писала ФСС: Цела Србија је видела како је Данило Грујић судио и директно помогао Партизану (ВИДЕО)

Шта ћете предузети да спречите овакво брукање српског фудбала које смо видели у Крушевцу? Шта ми, али и други клубови у Србији, можемо да очекујемо после онаквог суђења и срамно досуђеног једанаестерца - стоји у писму
ФОТО: М. Ивановић

Партизан је у Крушевцу победи Напредак 3:1 головима у финишу, Натха после пенала у 86. минуту и Чолића у 95.

Начин на који је остварен тријумф црно-белих је, очито, засметао шампиону из Љутице Богдана, па је писао руководству савеза:

''Поштовано руководство ФСС, Црвена звезда Вам се овим путем јавно обраћа питањем: шта ћете ви конкретно предузети да спречите овакво брукање српског фудбала које смо данас видели у Крушевцу?

Шта ми, али и други клубови у Србији, можемо да очекујемо после онаквог суђења и срамно досуђеног једанаестерца на мечу Напредак - Партизан? А, првенство је тек почело. Како да се понашамо?

Треба ли сви да очекујемо да ћемо проћи као Напредак, да ће зарад победе Партизана бити досуђивани онакви непостојећи пенали?

Цела Србија је видела како је Данило Грујић судио и директно помогао Партизану. И то у 87 минуту утакмице.  Због тога тразимо да судија Данило Грујић буде најстрожије кажњен. Тиме ће се српски фудбал заштити од разних мешетара а свим актерима у старту послати јасна порука.

Ми не можемо да ћутимо и дозволимо да клуб коме су сви криви, који непрестаном кукњавом покушава да замаскира своју немоћ и прљаве радње, да отимањем и крађама дође до титуле коју су, видимо, својим навијачима отворено обећали не би ли сачували своје фотеље у Партизану.

Зато господо из ФСС немојте ви да се брукате. Урадите оно што од вас очекује читава фудбалска Србија, конкретним потезима пошаљите јасну поруку да нећете дозволити овакво брукање српског фудбала.''

Коментари73
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Iskreno
Sumljiv je bio penal i u Beogradu koji je dosudjen za Zvezdu,vi iz uprave zvezde nesto pricate,a ne pricate da taj Napredak i Vojvodina jedino kad igraju protiv Partizana daj maksimum na terenu,videli smo u kupu kako je Vojvodina igrala sa 250 snage a u ostalom delu prvenstva da ne pricamo
Pigeon
Ko pisao pismo!? Ko!? Ovi sto im se sviraju zvezdanaestereci (pa i sinoc jedan!), penali na 18m, ovi sto istog tog Napretka pokradu materijalnom povredom pravila igre ( igrac stajao u zivom zidu, valjda se secate) ovi sto kradu Mladost pa niko ne zna sta je sudija svirao, a on sviao penal, ovi sto im se priznaju nepostojeci golovi, golovi sa atletske staze, iz super velikih ofsajada (Radnicki Nis), ovi...A taj isti Napredak je tada cutao, sns-ovska zgaduja! Na srecu sloboda stize i niko joj na put stati nece! Sto se tice ovog penala, on je postojao, druga jer stvar sto kod nas sudije pustaju rvacke zahvate, pa kada neko pretera, tek onda sviraju...Preporuka sudijama je da opomenu igrace pre izvodjenja prekida, ali pitanje je koliko puta on treba da ih opominje, a da oni nastavljaju po istom? Najveca lopovska druzine je pocela da vice "drz'te lopova!", a znamo i zasto. Samo zele da utru put buducim sopstvenim kradjama...
Marko
Ovde se nevidi prekrsaj samo pokret igraca Partizana...
MX.
Neka uprava Zvezde bolje objasni svojim navijacima,kako je toliko veliki dug ostao posle dve grupnre faze LS i proleca u LE? To pitam kao dugogodisnji zvezdas. Kako to rasprodajete talentovane i kvalitetne igrace budzasto,navodno,da bi klub preziveo?! Ogromno pranje novca je u pitanju nema sta.
Čis opsajd
Bravo.
DS
E o tome se radi. To ne mogu da nam objasne, onda skreću pažnju na ovakve stvari. Iskreno, zaboli me da li ke postojao penal ili ne (milim apsolutno na svaku ekipu i na svaki penal. Ne samo na ova dva) . Ako ga je sudija dosudio onda je penal. To je realnost. I treba tako da gledamo. Komisija treba da oceni sudiju i da spram ocena sledeći put dobija utakmice.
Cigi
Da li je bio penal ili ne, prepustio bih kompetentnijim od mene da daju ocenu. To važi i za penale u Kruševcu i u Beogradu. Ali niko ne vidi pravi problem. Korner iz koga se desila sporna situacija nije postojao! Jasno se vidi na snimku da lopta posle šuta Partizanovog igrača nije nikog dodirnula, niti ju je golman dodirnuo. Dakle korner je izmišljen, a onda se prilikom izvođenja istog desilo šta se desilo. A po mom mišljenju Partizanu i Zvezdi nije potrebna ovakva vrsta pomoći. Na kraju krajeva, u kom to Zakonu ili Ustavu piše da moraju prvaci da budu samo Zvezda i Partizan? Dokle god se ovakve stvari dešavaju, uprave se kriju iza sudija i saopštenja. našem fudbalu nema spasa. Zato su nas i bacili u treću ligu Evrope, a tzv. šampionu će da nameste da igra sa najjačim mogućim timovima u kvalifikacijama, tako da LŠ i LE ćemo da vidimo na svetog Živka. Ispašće bolje da ne budeš prvak nego da igraš po zonskoj ligi Evrope. Bruka šta rade Partizan i Zvezda.
Kompetentniji
U Kruševcu čist penal, u Beogradu iznšljotina. Klasična zvezdaška. Korner apsolutno postojao. Na snimku se jasno čuje da je golman dirao loptu, a kad se zaustavi snimak onda se i vidi da je dirao.

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.