Почетна / Фудбал / Супер лига

Партизан контактирао Кузмановића, хоће ли доћи у Хумску?

Партизаново руководство, у жељи да појача конкуренцију на нападачким позицијама, контактирало је (и) Немању Кузмановића, узданицу Бањика из Остраве!
ФОТО: Фејсбук

Рођени Шапчанин, употребљив у самом шпицу, иза најистуренијег и по левом боку, има деценију интернационалног стажа: у Румунији, Аустрији и, најдуже, Чешкој.

У прошлој сезони, на 32 утакмице, постигао је девет голова, између осталих – Спарти из Прага и Словану из Либереца.

Без сумње, искусан играч, увидом у видео материјал – разорног шута, неретко ег-зекутор „стрелама” ван казненог простора. Међутим, мало познат овдашњим љубитељима фудбала...

С почецима у Мачви и изучених лекција у Новом Саду, као ђак Спортске гимназије у Београду био је храбар да се отисне у Језеро из Плава, као 16-годишњак одјезди на пробу у московски ЦСКА...

Ренесансе у Чешкој, капитенске траке у Опави: 40 погодака на 108 мечева. Кузмановић, иначе полиглота (српски, енглески, немачки, чешки, шпански) има уговор с Бањиком још две године, сазнајемо - обештећење не би било превелико за Партизанове стандарде. Плус, Немања не крије жељу да дође у Партизан и докаже се у матици!

Коментари8
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

v1ad
Ovaj lik prakticno nije postojao do prosle godine a ima 31 godinu. Sezone 18/19 41 utakmica, 9 golova.
Madjionicar
Perspektivan igrac, nema sta. Niko nikad cuo za njega do ovog clanka, ali vrijeme je na njegovoj strani – tek mu je 31 godina. Ne znam samo da li je bas dobar kao i Lalatovic, ali treba vjerovati ovoj Upravi. Do sad su pogodili sa sve i jednim pojacanjem pocevsi od Ivanovica i Nikolica pa sve do Crnogoraca Scekica, Pesukica i Vujacica, a gdje su tek ofanzivne ale Gigic i Matic, pa su onda jos uspjeli produziti ugovor i Smiljanicu iako je covjek jedan od najtrazenijih igraca na trzistu i mogao je bukvalno da bira gdje ce. Ja sam ubjedjen da ce i ovaj Kuzmanovic biti pun pogodak ako dodje kod nas.
dečko je navijač zvezde
dečko je navijač zvezde
drmr
Gde ovog nadjose nasi strucnjaci? Tek na svakoj trecoj utakmici je davao gol i on je centarfor za Partizan?Mozda je i on nada u 31 godini? Opet neka kombinacija kao sa Lalatovicem?!
Željko Pavlović
Bravo!

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.