Почетна

Партизанова појачања за Лигу шампиона: Шкулетић и Јовановић по укусу, помињу се Рукавина и Стојковић!

Нападача наговарају да се врати Марко Николић и Мирослав Вулићевић. Штопер би да се заштити с двогодишњим уговором
ФОТО: В. Марковић

Замислите да Партизан у нападу „упари” Уроша Ђурђевића и Петра Шкулетића и у централном делу одбране Бојана Остојића и Марка Јовановића?

Да ли би се навијачи црно-белих у том случају бусали у груди што имају шпиц са атрибутом „страх и трепет” за голмане и што позади „ни мушица не може да прође”?

А управо су Петар Шкулетић и Марко Јовановић на врху листе жеља Парног ваљка у надолазећем прелазном року, у Хумској названом: „стварање тима за Лигу шампиона”.

Поставља се питање, колико је повратак голгетера и дефанзивца реалан у овом тренутку?

Никшићанин је недавно раскинуо уговор с Локомотивом из Москве и пажљиво вага где ће да настави каријеру. Прошле среде се из Русије вратио у Београд, прекасно да отпутује у Ниш и уживо испрати Партизаново гостовање Радничком. Упркос жељи...

Шкулетића новој мисији у „црно-белом” царству покушавају да приволе тренер Марко Николић и капитен (у одсуству Саше Илића) Мирослав Вулићевић.

Чини се, идеални људи за тај посао: стручњак под чијим се патронатом надавао голова у Војводини и Партизану и десни бек с којим је као цимер друговао и на „Карађорђу” и у Хумској.

Петар би, сходно најави, у суботу требало и на стадиону да бодри Парни ваљак у финалу Купа Србије против Црвене звезде и на лицу места проучи како би се уклопио са остатком Николићеве машинерије.

С Марком Јовановићем је за нијансу замршенија прича. Тачно, истиче му једногодишњи уговор са Бнеи Јехудом, али клуб чини максималне напоре да га задржи: уосталом, против Макабија из Тел Авива игра и финале Купа Израела. Партизанов ђак је дао немерљив допринос успесима.

Иначе, Јовановић ће овог пута морати да усагласи и срце с разумом. Навијачка припадност црно-белима никада није долазила у питање, али Марко не би себи да дозволи да прође као и у другом мандату на Топчидерском брду.

С матичним клубом прошлог лета се растао после само шест месеци, иако је играо одлично и постигао важан гол у финалу купа против Јавора у Горњем Милановцу. Сада, желео би да се заштити с двогодишњим уговором...

Као потенцијално појачање Партизана овог лета помиње се и Антонио Рукавина! Десни бек има уговор још две године с Виљареалом, али је ове сезоне у шпанском првенству одиграо свега четири утакмице.

Чини се, финансије су највећа препрека повратку искусног дефанзивца после девет и по година у Хумску. Али...

Вест да је Владимир Стојковић, у ишчекивању репрезентативне акције, почео да тренира с Партизаном, пробудила је машту Гробара да би проверени чувар мреже могао још једном да стане на гол црно-белих.

Стојковић је словом уговора, ипак, везан још две сезоне за Нотингем форест, али не брани и то је адут Парног ваљка.

Коментари43
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

GrobarBG
Stojke,Jovanovic,Skuletic-DA. Najveca pojacanja bi bila ostanci Lea,Djuke i Evija...takodje i Ostojica,kad smo vec morali da prodamo Milenkovica.Ostali nisu nezamenjivi. Stojke je ipak najbolji golman kog Srbija ima.Dokazao se i kod nas.Pomogao bi i iskustvom,ima pobednicki mentalitet,uliva sigurnost odbrani...Mare je dosta stabilniji nego kad je prvi put bio kod nas.Bio ponajbolji igrac Visle posle dok ga bolest nije omela,u drugom mandatu kod nas odlican,pouzdan,sad vec i dosta iskusan.Skuletic uz Djuku,uf.Takodje se dokazao kod nas,radio s Nikolicem i u Vosi i kod nas,konkretniji od Tavambe,koji bi u tom slucaju bio dzoker.Dobar strelac,igra glavom... Stvarno mozemo da napravimo respektabilan tim i za evropske okvire. puno poverenje imam u Nikolica i Ivicu,dokazao je i on da zna. Stojkovic-Vulicevic,Jovanovic,Ostojic,Miletic-Everton,Jevtovic(Kosovic),Jankovic,Leonardo-Djurdjevic,Skuletic(Tavamba)
G.I
Pa zar nije ovaj Jovanovic oteran iz kluba prosle god cak se pljuvao sa Ilijevim preko novina,govorio pre god dana da nije zasluzio da ode na takav nacin itd... Ako nam je to pojacanje za LS onda je uprava Partizana komplet idiotska.
Novica Ubica
Škuletić i Đurđević bi bili loš tandem,zato što su obojica finišeri.A plus su i jedan i drugi veoma sebični.Kada se igra sa 2 špica,1 mora da bude finišer,a drugi mora da bude paker(polušpic),kao što je bio Danko Lazović.Mare bi bio dobro pojačanje.Rukavina bi bio bingo,samo Partizan nema para za njega.Stojke bi bio super rešenje za naredne 2,3 sezone,pošto od ovog Stevanovića nema vajde.
Zuk
Skuletic je mogao da igra samo pored Lazovica i to pre tri godine.Sada ne vredi ni polaa lule duvana.Marko je kiks igrac i nije pojacanje.Bolje je sa Ostojom da igra Cirkovic.Ne trebaju nam pojacanja ako ne odu Leonardo,Everton i Djuka.
vodi cirkovica kuci slobodno pa se igrajte
e ako je za tebe cirkovic resenje, nemoj ni da komentarises onda marka ili skuntelara uopste... ni fudbal u celini
kapetan
Opet ovaj Jovanović joooj pa oćemo li se mi osloboditi tog lika majko mila pa koji put ga vraćaju čovek rupa nikad igrač al jbg. vojnik Partizana kako on kaže to je bitno exexexe

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.