Почетна

Пеђа Мијатовић хвали Илиева: Ивица има капацитет!

Предрагу Мијатовићу је пуно срце: Партизан се окитио 27. шампионском титулом! Легенда црно-белих и Реал Мадрида помно је испратио најновији успех бившег клуба
ФОТО: ФК Партизан

После последњег дербија многим људима је постало јасно, а и самим играчима, да ова сезона не може да се заврши другачије него освајањем титуле. Стварно ми је драго: честитам фудбалерима, стручном штабу и свим људима у Партизану важан трофеј.

Некадашњи директор краљевског клуба, од 2006. до 2009, осврнуо се и на рад садашњег првог човека спортског сектора Партизана:

Ивица Илиев је направио сјајан посао. Срели смо се у Билбау у јесен 2015. и разговарали о стварима важним за прављење једног спортског пројекта. Драго ми је да је пуно тих ствари спровео у дело и да је појачао тим на најбољи могући начин. То је за свако поштовање.

Мијатовић је наставио да „сипа” комплименте:

Драго ми је да дечко као што је он има капацитет да све то изнесе на најбољи могући начин и да има јасну слику како жели да Партизан изгледа у наредном периоду и какав профил играча жели. То је врло важно за једног спортског директора. Надам се да ће наставити истим ритмом и са истом филозофијом виђења фудбала и потписивања играча и да ће Партизан, без обзира на сјајан тим који има у овом тренутку, наредне сезоне бити још јачи.

Чувени голгетер Парном ваљку ће држати палчеве и у суботу, у финалу Купа Србије против Црвене звезде.

Партизан има дивну прилику да освоји дуплу круну и ја се искрено надам да ће у томе успети. После те утакмице треба размишљати о наредној сезони, јер Партизан као велики клуб и као актуелни првак државе одмах треба да размишља о квалификацијама за Лигу шампиона – закључио је Предраг Мијатовић.

Коментари4
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

goran
liga je losa , losa je zato sto je drzava losa.politicari umexali prste da bi skidali kajmak,menadzera puno.fudbal ostaviti fudbalskim strucnjacima,posteno da se igra i bilo bi vise gledalaca i automatski boljih fudbalera i jaka liga.ivica je doraso za takvu ligu
Ranko
Ilijev je do sada odlicno radio. Nadajmo se da ce tako da nastavi, cak da bude jos bolji. Sada su i sportski sektor i uprava na velikom ispitu. Ulazak u LS ili direktan plasman u LE je veliki motiv i prilika koju ne smeju da ispuste. Vidim da se pominju neka potencijalna pojacanja. Videcemo sta ce biti. Vec sam rekao da Nikolic i Ilijev verovatno znaju koga treba dovesti, a da to bude izvodljivo. Partizan mora da bude jaci nego sto je, ako zelimo u Evropu. Po svaku cenu ubediti Leonarda, Evertona i Djurdjevica da ostanu barem do kraja kvalifikacija. I sa tom opcijom, moramo da se pojacamo u raznim linijama tima. Prodali smo Blekija. Treba malo i uloziti ako zelimo ne samo uspeh na sportskom planu, nego i veliku zaradu koju LS i LE donose. Nemam nista protiv igraca koji su slobodni i koje ne moramo da platimo. Ipak, mislim da cemo za bar dvojicu, trojicu igraca morati da se isprsimo, ako zelimo da budemo pravi. Treba dovesti pravog pleja i ne zaliti pare za njega. Vratice nam se!
0110
Verovao sam u Ilieva od samog starta! Bravo Ivice, samo nastavi ovako!
Mido
Istina ziva.Svi smo bili skepticni kad je Ilijev kao sportski direktor bio u pitanju.Pocela je bila i sprdnja na poseban srpski nacin samo zbog njegove jedne preterane izjave.Na kraju se videlo ko sta ume.Doveo je uglavnom dobre,korisne igrace a titula je dosla kao proizvod takve politike.Izuzetno talentovan i ostrouman nas Ilijev.Ima nos za dobre,kvalitetne igrace sto je presudno za uspeh kluba.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.