Почетна

Лучанци отклонили и последњу дилему: Младост у Европи!

Суперлигаш из Драгачева, историјски успех, требало би да овери пласманом у квалификације за Лигу Европе
ФОТО: М. Јелисавчић Пико

Пала је и последња препрека за Лучанце да се нађу на европској сцени. Прво се Младост у јакој конкуренцији изборила за четврто место на табели, а затим је у четвртак руководство клуба отклонило и финансијску баријеру за добијање лиценце.

Рачун Младости дуго је био у блокади због спора са Вићентијем Петровићем некадашњим првим човеком клуба, међутим и овај проблем је успешно решен, па ће се тако клуб из места са 4.000 становника наћи први пут у квалификацијама за Лигу Европе.

Тачно је да смо решили проблем и да је рачун клуба одблокиран. Захвални смо Вићентију Петровићу што нам је изашао у сусрет у решавању овог проблема и разумео пре свега колико је нама као клубу битно да се нађемо на европској сцени. Знамо да мисли добро Младости, био је овде, тако да се сви заједно радујемо успеху – рекао је Владимир Ђорђевић, председник Младости.

Емоције су после утакмице са Напретком преплавиле и тренера Ненада Миловановића, који се такође надао позитивном исходу око решавања проблема са некадашњим финансијером клуба.

Све се поклопило. У години јубилеја, када славимо 65 година клуба, успели смо да направимо највећи успех. Освојили смо четврто место на табели и пласирали се на европску сцену. Поносан сам на играче, комплетан стручни штаб, руководство. Да не будем скроман и мени лично овај успех много значи. Радили смо полако, плански и дошли до циља – истакао је Ненад Миловановић, тренер Младости.

Да ли ће бити организовано славље, овакав успех вреди прославити?

За успех су заслужне све генерације, почев од оне из 1952. године, када је све и почело као секција. Лучани су мало место, а успели смо да се ставимо на фудбалску мапу југословенског и српског фудбала. Славили смо мало после утакмице са Напретком, али имамо још једну утакмицу до краја, прво да завршимо првенство, па ће бити славља.

Коментари9
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Odgovor
ACA zato što je industrijski vrlo razvijeno mesto, ima fabriku naoružanja pa ono, zar nije malo logično
Champion
Наш препаметни народ каже “Ко о чему, курва о поштењу” Играмо поштено, исцедићемо последњи атом снаге против Звезде и Партизана на гостовањима! – Доказали смо већ да играмо поштено. Никоме нисмо препустили бодове. Нећемо ни Звезди и Партизану. И против њих ћемо уложити последњи атом снаге да забележимо позитиван резултат. – Ненад Миловановић 04 мај, 2017 Спортски Журнал Ненад Миловановић
peceni
Tako sto ih finansira namenska industrija oruzija Milan Blagojevic iz Lucana ciji je direktor otac doticnog trenera vec godinama. @AcA Trose tudje tj pare drzave Srbije. Banana Republic :)
Milos
Nenada Milovanovica za trenera Zvezde
gičin ja
GDE SI VIDEO DA SE IDE SA KONJA NA MAGARCA
ko
mali mokri lug ili gnjilani?
AcA
Kako taj klub iz male sredine egzistira a giganti Kragujevac, Uzice, Zrenjanin sa mnogo vecom istorijom i navijacima ne mogu?
Labud
Malo mesto, mali prohtevi. Mala korupcija. Veliki grad i veliki klub, pa tu se lesinari roje. Seti se samo jednog od direktora KG koji je klubu vise naplacivao karantin u svom hotelu nego regularnim gostima. Koliko stvari se desavalo na taj nacin.
olala
U nabrojanim gradovima nema NAMENSKA INDUSTIJA gde je tata direktor ,a sin voli fudbal (na vašu žalost)

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.