Почетна

Николић не може на клупу у Нишу, суспендован и Хусеиновић!

Дисциплинска комисија ФСС, по хитном поступку, суспендовала тренера Партизана
ФОТО: Н. Неговановић

Дисциплинска комисија ФСС на седници којом је председавао Иван Ристић, у одсуству председника Жарка Стевановића, казнила је Марка Николића, тренера Партизана. 

Шеф струке црно-белих суспендован је за меч са Радничким, тако да неће моћи да седи на клупи Партизана против Нишлија. Ово, међутим, није једина санкција за Николића који ће морати да плати још 100.000 динара.

Седница Дисциплинске комисије ФСС заказана је под ознаком хитно, обзиром да је ванредно коло већ у среду на програму.

Марко Николић суспендован је и новчано кажњен због приговора четвртом судији Зорану Широком и искључења на утакмици између Партизана и Вождовца.

Саудин Хусеиновић, помоћни тренер Новог Пазара, који се после инцидената на мечу са Борцем нашао у притвору, суспендован је од стране дисциплинаца на неодређено време, односно до окончања поступка, због удрарања песницом фудбалера Чачана, Стефана Михајловића.

Обзиром да се ради о тежем прекршају, нема сумње да ће коначна одлука бити суспензија на дужи временски период, плус новчана казна.

Коментари26
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ненад
Ово је тотално помрачење ума Доктора Звездана, па човек је успео да превазиђе и "доајене" ФК и КК Саопштења, Лукића, Човића, Весића. Не знам шта бих пре коментарисао од силних бљувотина и гнусних, прљавих лажи изречених на рачун Партизана у последња два саопштења Доктора Звездана. Али хајде да кренемо од ФСС, који помаже ФКП тако што му суспендује присуство публике до краја првенства, делегира судију за меч у Нишу који се слика у мајици ЦЗ на кошаркашкој утакмици, а који је искључио тренера Николића на претходној утакмици. Сазива се хитна телефонска седница и изриче дисциплинска казна тренеру Николићу и забрањује вођење утакмице у Нишу. Ако је то помоћ, молим ФСС, немојте нам више помагати молим Вас. А отрцана фраза и флоскула о 6 титула, пије воду само док се не помену Дијара, Жука, Клео, Вукић, Раћа Петровић, Јојић и дербији у тим сезонама у којима је углавном решавано питање шампиона. А шта тек причати о Шајбер титули ЦЗ, ја бих се такве искрено стидео.
dobro pamtim sve
sve sto bilo jeeeeeee ooooooo!!!!! vratice vam se sve!!!
Коле
Боље му је да буде паметан. Да га не поједе мрак.
Labud
Trijumf ce biti jos sladji. Vala, Labud se nagledao titula. Mnoge u kosarci i fudbalu su shvatane zdravo za gotovo. Ali ova ce biti jedna od drazih. Ceo sistem, kakav god da je nakaradan i diletantski, se upregao protiv Partizana da na svaki nacin ne Zvezda, nego Zvezdan uzme titulu. Razloge je vac dao Labud svojevremeno.
Marko
Puste te imenjaka,nista to ne donosi novo,kod namestanja,Srbija je navikla "Gotov je...." "Drzi lopova,a svi lopovi...."

ПРИКАЖИ ЈОШ

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.