Почетна

Парни ваљак дочекује Вождовац, сад Звезда чека кикс

Фудбалери Партизана дочекују Вождовац са жељом да сачувају челно место на табели Суперлиге, на које су дошли после дуже времена, док Црвена звезда вреба кикс вечитог ривала и игра против лучанске Младости у 35. колу домаћег шампионата.
ФОТО: superliga.rs

Партизан је после годину и по дана престигао Црвену звезду на врху и то три кола пре краја, што жели да сачува против тима који им је прошлог викенда победом над актуелним шампионом (3:2) то омогућио.

Утакмица у Хумској играће се пред празним трибинама због казне, али изабраници Марка Николића са нова три бода имају намеру да наставе импозантан низ од 33 утакмице без пораза, међу којима су само три ремија.

Са друге стране, Црвена звезда се налази у тешком тренутку, испустила је у финишу сезоне велику предност и због тога је уместо Миодрага Божовића на клупу дошао Бошко Ђуровски.

Ни промена тренера није утицала да црвено-бели избегну пораз у среду од Чукаричког, али су ипак отишли у финале Купа Србије.

Пред њима је Младост, екипа која је са играчем мање изборила реми у претходном мечу на стадиону Рајко Митић, али сада су фудбалери Црвене звезде под морањем.

Велика борба, вероватно до последњег кола, води се за опстанак, Нови Пазар има последњу шансу да победом над директним конкурентом Борцем сачува наду, Рад дочекује Бачку са амбицијом да прекине лош низ резултата, док Металац и Радник такође играју меч који би могао много да одлучи.

Све утакмице 35. кола Суперлиге Србије играју се у суботу:

Плеј-оф: Партизан - Вождовац (17 сати), Црвена звезда - Младост (19), Напредак - Јавор (19), Војводина - Раднички Ниш (19).

Табела: Партизан 49 бодова, Црвена звезда 46, Војводина 36, Младост 33, Раднички Ниш 31, Напредак 26, Вождовац 26, Јавор 22.

Плеј-аут: Нови Пазар - Борац (17), Рад - Бачка (17), Чукарички - Спартак (19), Металац - Радник (19).

Табела: Чукарички 29, Спартак 26, Радник 23, Рад 19, Борац 18, Металац 17, Бачка 17, Нови Пазар 14.

Коментари3
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

ljubo
zasto partizan stalno igra svoje utakmice pre zvezde skoro 10 kola unazad
bokiUSA
Kakav crni kiks. Samo jedan klub u Evropi nema kiks. 35 meceva sve u svoju korist. Ali dobro sta ces.
Labud
Da nisu sve redom plodili, ukljucujuci i ONAJ drugi tim, koji ima slicne serije ali uz pomoc penala, crvenih u krajnje neubedljivim partijama, pa da kazes nesto. Liga je kanta i neregularna. Ali znanje Evertona, Djurdjevica, Leonarda ne moze niko da ospori. A pogotovo Zvezda ne.

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.