Почетна

Луда завршница у Новом Саду: Малбашић са два гола повео Војводину ка Европи

Један од дербија кола игран је у Новом Саду, а Војводина је головима Филипа Малбашића славила велики тријумф против лучанске Младости
ФОТО: Архива Журнала

Луда завршница меча у Новом Саду! Кад су Лучанци у 86. минуту голом Милосављевића, а тада већ са играчем мање, стигли до изједначења, чинило се да Војводина неће славити тријумф.

Али, није тако мислио јунак овог сусрета, двоструки стрелац Филип Малбашић. Он је најпре у завршници првог полувремена довео свој тим у вођство, а потом је разгалио навијаче на „Карађорђу” кад је у 89. минуту сместио другу лопту у мрежу Лучанаца.

Новосађани су сада, три кола пре краја, врло близу освајању треће позиције, која би им гарантовала учешће у квалификацијама за Лигу Европе, док Лучанце очекује велика борба у наставку сезоне за то место.
 

Семафор четвртог кола плеј-офа:
Вождовац – Црвена звезда 3:2 ( Анђелковић 14. аутогол, Дражић 36, Срећковић 87 – Луковић 71. једанаестерац, Полетановић 90+3)
Војводина – Младост 1:1 (Малбашић 44, 89 – Милосављевић 86)
Недеља:
19,00: Напредак – Раднички (Ниш)
Петак:
Јавор – Партизан 1:2 (Елиомар 62 – Ђурђевић 47, 55. једанаестерац)
Табела: Партизан 49 бодова, Црвена звезда 46, Војводина 36, Младост 33, Раднички Ниш (меч мање) 28, Напредак (меч мање) и Вождовац по 26, Јавор 22.
Коментари11
Молимо вас да се у коментарима држите теме текста. Редакција Политике ONLINE задржава право да – уколико их процени као неумесне - скрати или не објави коментаре који садрже осврте на нечију личност и приватан живот, увреде на рачун аутора текста и/или чланова редакције „Политике“ као и било какву претњу, непристојан речник, говор мржње, расне и националне увреде или било какав незаконит садржај. Коментаре писане верзалом и линкове на друге сајтове не објављујемо. Политика ONLINE нема никакву обавезу образлагања одлука везаних за скраћивање коментара и њихово објављивање. Редакција не одговара за ставове читалаца изнесене у коментарима. Ваш коментар може садржати највише 1.000 појединачних карактера, и сматра се да сте слањем коментара потврдили сагласност са горе наведеним правилима.
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

NS
Al vole da kradu ove male klubove pa to ti je penal cccccccc sramota i reći al džaba danas sramote nema
Lu;anac
Gol je postigao Radivojevic
ponosni lucanac
Bravo momci,posteno,borbeno do kraja.Dobra utakmica ali smo se ispromasivali,dobro dosli krusevljani...
Knez Vladimir
Ako Partizan ili Vojvodina osvoje kup onda i cetvrti ide u Evropu jel tako?
Marko
Kako ce Vojvodina bez licence u Evropu...
Звеки
Четврти иде свеједно, осим у случају да Чукарички освоји куп. Али пошто им је на клупи "најперспективнији" тренер, неће освојити.
Прикажи још одговора
007
bio sam na VOŠINO utakmici i bolje da sam otišao oma posle prvog poluvremena jer je drugo bilo najgore još od 86. kad su CRVENBELI ispali u drugu ligu bivše nam SFRJ i pomislio sam tada ne može gora iigra više al su me posle tolko vremena večeras demantovali kao da je posle sjajne igre i bezbroj šansi i šuteva u prvih 45 m. ,izašao tim nekog staračko doma i još prime go sa igračem više i da ne beše očajničko lucidnog solo prodora MELEGA i penala čistog kao suza Mladost bi zasluženo odnela bod.jedini koji zaslužuju pohvale večeras su VUKASOVIĆ,MALBAŠIĆ I ROCKOV pored pomenutog kapitena i vidi se da nemamo prave zamene ni za PALOČEVIĆA koji se povredio u 10 m., nadam se lakše ni za JOVANČIĆA I ANTIĆA tako da u Evropi ako se ne pojačamo sa bar 4 do 5 kvalitetnih igrača i pod uslovom da ne prodamo dok igramo u EVRO utakmicama nikog imamo se čemu nadati..zato upravo pamet u glavu,pare na sunce vadite kako znate i umete ili adios amigos
Lazar
posle onakve krađe na"Marakani"mislim da su odigrali sasvim korektno,ipak je to ostavilo traga na igračima
Marko NS
igrači Vojvodine su igrali pod pritiskom zato što je ovo važna utakmica za treće mesto a ni Mladost uopšte nije naivan protivnik i zasluženo su četvrti
Прикажи још одговора

Комeнтар успeшно додат!

Ваш комeнтар ћe бити видљив чим га администратор одобри.

Овај веб сајт користи колачиће

Сајт zurnal.rs користи колачиће у циљу унапређења услуга које пружа. Прикупљамо искључиво основне податке који су неопходни за прилагођавање садржаја и огласа, надзор рада сајта и апликације. Подаци о навикама и потребама корисника строго су заштићени. Даљим коришћењем сајта zurnal.rs подразумева се да сте сагласни са употребом колачића.